search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 12:39
MENU CLOSE

ΟΠΑΠ και ΠΑΕ Ξάνθη συνεχίζουν μαζί και την αγωνιστική περίοδο 2017-18

17.10.2017 10:08
H Coca-Cola Μεγάλος Χορηγός των Mad Video Music Awards 2018 - Media

 

Ο ΟΠΑΠ και η ΠΑΕ Ξάνθη παρουσίασαν τη χορηγική τους συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, στο γήπεδο «Xanthi FC Arena», την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017. Ο ΟΠΑΠ, ως Μέγας Χορηγός της ΠΑΕ Ξάνθη, θα συνεχίσει να προβάλλεται στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας μέσω του δημοφιλούς παιχνιδιού Πάμε Στοίχημα. Η χορηγική συνεργασία του ΟΠΑΠ, του κορυφαίου ομίλου στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, και της ΠΑΕ Ξάνθη μετρά περισσότερα από δέκα χρόνια. 

Ο Brand, Marketing Communication & Sponsorship Director του ΟΠΑΠ, Πάνος Μπόλλας, τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη χορηγία μας στην Ξάνθη, η οποία είναι από τις πλέον ιστορικές ομάδες της Βορείου Ελλάδας. Η χορηγική μας συνεργασίας, που συνεχίζεται για περισσότερα από 10 χρόνια, αποτελεί μια ακόμη έμπρακτη απόδειξη ότι ο ΟΠΑΠ παραμένει ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού σε ολόκληρη την Ελλάδα».

Από την πλευρά του, o Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ξάνθη, Αριστείδης Πιαλόγλου, ευχαρίστησε τον ΟΠΑΠ που βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και σημείωσε: «Είμαστε ευτυχείς για τη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, έναν οργανισμό που αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στον Αθλητισμό – μεταξύ άλλων μέσω του προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες – αλλά και στην κοινωνία, υλοποιώντας την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18