search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51
MENU CLOSE

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έτρεξε μαζί με χιλιάδες δρομείς στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

17.10.2017 12:42
Εστιατόριο με μπριός στο Νέο Ψυχικό άνοιξε ο γιος του Αβραμόπουλου - Media

 

Για 2η χρονιά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ είναι το επίσημο νερό σε έναναπό τους μεγαλύτερους δρομικούςαγώνες της Βόρειας Ελλάδας

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, δηλώνοντας πάντα «παρών» στις σημαντικότερες δρομικές διοργανώσεις της χώρας, βρέθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά, στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και προσέφερε την απαραίτητη δροσιά και υποστήριξη σε όλους τους  δρομείς στην ξεχωριστή νυχτερινή γιορτή του αθλητισμού.

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, με τη δύση του ήλιου, συνολικά 25.000 δρομείς και θεατές από την Θεσσαλονίκη αλλά και όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, απόλαυσαν τον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, πλημμυρίζοντας τους δρόμους της πόλεις! Με αφετηρία την οδό Ναυάρχου Κουντουριώτου, για τον Ημιμαραθώνιο δρόμο, και το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, για τον Δρόμο Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5χλμ, οι δρομείς έτρεξαν με κατεύθυνσή τον Λευκό Πύργο. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έτρεξε μαζί με τους, στη μοναδική αυτή αθλητική βραδιά, που γέμισε με φως τους δρόμους της συμπρωτεύουσας! Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση φέτος σημείωσε ρεκόρ ατομικών συμμετοχών, γεγονός το οποίο οδήγησε την Οργανωτική Επιτροπή να διαθέσει άλλες 2.000 θέσεις.

Ως Επίσημος Χορηγός του Ημιμαραθώνιου, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ «έντυσε» τη διαδρομή στα χρώματα του λευκού και του γαλάζιου και προσέφερε στους δρομείς όλων των ηλικιών την ενυδάτωση και αναζωογόνηση που χρειάζονταν για να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να περάσουν την αψίδα του τερματισμού στον Λευκό Πύργο. Ανάμεσά στους δρομείς βρέθηκε και η επίσημη ομάδα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, η AΥΡA Running Team, με τη συμμετοχή εργαζομένων και πολλών φίλων της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ αγκαλιάζει σταθερά τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις στη Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και προβάλλει τις ομορφιές της Ελλάδας, αναδεικνύοντας παράλληλα τη σπουδαία σημασία της ενυδάτωσης και της ευεξίας του οργανισμού μέσα από την άθληση.

Σχετικά με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ

Με σταθερή παρουσία εδώ και 27 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον, εμφιαλώνεται από το 1989 στην περιοχή του Αιγίου Αχαΐας, κάτω από συνθήκες αυστηρών ελέγχων. Η άριστη ποιότητά του διασφαλίζεται μέσω της πλήρους καθετοποίησης της παραγωγικής διαδικασίας και της πιστοποίησης των εγκαταστάσεων από τον ανεξάρτητο φορέα Lloyd’s. Διατίθεται σε γυάλινη φιάλη του 1lt, PET των 500ml, 1lt και 1,5lt, καθώς και σε πολυσυσκευασίες (6×1,5lt και 12x500ml). Tο 2005 το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ λάνσαρε το ΑΥΡΑ Bloom, το Πρώτο Φυσικό Μεταλλικό Νερό που απευθύνεται σε παιδιά και διατίθεται σε πέντε διάφανες χρωματιστές συσκευασίες των 330 ml και πολυσυσκευασία (6x330ml), Το 2006, λάνσαρε επίσης το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ Active Cap σε εργονομικό μπουκάλι των 750ml που εφαρμόζει τέλεια στο χέρι και εύχρηστο καπάκι για εύκολη μεταφορά και ελεγχόμενη κατανάλωση. Με προσανατολισμό την καινοτομία και την αειφόρο ανάπτυξη το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει με δράσεις τόσο την κοινωνία όσο και το περιβάλλον.

Μάθετε περισσότερα στοwww.avrawater.gr, www.facebook.com/avrawater.gr

και www.youtube.com/avrawater

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC, είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα. Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το mega plant Σχηματαρίου και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που εξυπηρετούν τις ανάγκες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση, στα οποία περιλαμβάνονται τα εμπορικά σήματα της Coca-Cola Company, οι δικές της μάρκες, όπως οι χυμοί Amita και Frulite καθώς και το μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ, καθώς και τα προϊόντα που διανέμει όπως τα σνακ TSAKIRIS, καφές Lavazza, τα ενεργειακά ποτά Monster, καθώς και αλκοολούχα ποτά των οίκων Edrington, Brown-Forman, Ισιδώρου Αρβανίτου και Gruppo Campari. Οι τοπικές δραστηριότητές της έχουν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα, με συμβολή στην απασχόληση και στην οικονομία, δημιουργώντας το 54,6% του κύκλου εργασιών του τομέα των αναψυκτικών στην Ελλάδα. Κοντά στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται, η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά τις τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση και απασχολησιμότητα των νέων, την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.coca-colahellenic.com και το Facebook: www.facebook.com/CocaCola3E

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 16:51