search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:46
MENU CLOSE

Στο Παρίσι η Σίντι Κρόφορντ για την έκθεση «Her time»

17.10.2017 13:20
H Cindy Crawford στα 53 παραμένει εντυπωσιακή - Αισθησιακή φωτογράφιση κάτω από το νερό - Media

 

Στο Οτέλ ντε Σιλί, ένα πανέμορφο μέγαρο του 17ου αιώνα, στην καρδιά της συνοικίας Μαραί στο Παρίσι, ο πρόεδρος της ελβετικής ωρολογοποιίας Omega γιόρτασε την αναδρομική έκθεση “Her time”, που παρουσιάζει περισσότερα από 70 γυναικεία μοντέλα και δείχνει την ιστορία αγάπης της Omega με τις γυναίκες, ανακοίνωσε η εταιρία.

Εκεί ο Ράιναλντ Εσλιμάν υποδέχτηκε τη Σίντι Κρόφορντ, τοπ μόντελ της δεκαετίας του 1990 και πρέσβειρα της ελβετικής φίρμας από το 1995 έως σήμερα, στα 51 της χρόνια.

Φορώντας ένα βραδινό φόρεμα Givenchy, η Κρόφορντ φωτογραφήθηκε πάνω στο κόκκινο χαλί μαζί με τον σύζυγό της Ράντι Τζέρμπερ και έχοντας δίπλα της τα παιδιά της, τη 16χρονη Κάια και τον 18χρονο Πρίσλεϊ που κληρονόμησε την ομορφιά του πατέρα του. Σωσίας της μητέρας της σε νεαρή ηλικία, η Κάια μετείχε φέτος στα ντεφιλέ της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι των οίκων Isabel Marant, Chloe, Valentino, Yves Saint Laurent και Chanel.

Μπροστά τους πέρασε μια πλειάδα διάσημων σταρ και μοντέλων όπως η ηθοποιός Εμά ντε Κον, η συγγραφέας Ναταλί Ρικέλ, κόρη της σχεδιάστριας μόδας Σόνια Ρικέλ, η πορτορικανή καλλονή Τζόαν Σμολς και η Βραζιλιάνα Ράικα Ολιβέιρα, πρώην σύντροφος του Ρονάλντο.

Η ωρολογοποιία, που εδρεύει στην ελβετική πόλη Μπιέν και πλέον ανήκει στο όμιλο Swatch, υπήρξε ένας τεχνολογικός και ταυτόχρονα στιλιστικός πρόδρομος, εκτιμούν οι διοργανωτές της έκθεσης. Η διοργάνωση αυτή επιτρέπει στον επισκέπτη να δει την ιστορία της Omega, με τα πιο παλιά μοντέλα που χρονολογούνται στο 1894, τα ρολόγια-βραχιόλια που σφράγισαν τον 20ό αιώνα, και να ανακαλύψει το στιλ art deco που επί μακρόν ενέπνεε τους σχεδιαστές της ωρολογοποιίας.

Η Κρόφορντ ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της βραδιάς ότι τα παιδιά της έγιναν πρεσβευτές της Omega. “Είμαι ενθουσιασμένος. Τι τύχη που έχουμε μια τέτοια οικογενειακή παράδοση στην εταιρία μας”, δήλωσε ο Ράιναλντ Εσλιμάν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:44