search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:51
MENU CLOSE

Εκδίκηση-σοκ: Τη χώρισε και του έριξε το 100.000 δολαρίων αυτοκίνητο στην πισίνα (Photos)

17.10.2017 14:19
Εκδίκηση-σοκ: Τη χώρισε και του έριξε το 100.000 δολαρίων αυτοκίνητο στην πισίνα (Photos) - Media

 

Την απόλυτη εκδίκηση πήρε από τον πρώην σύντροφό της μια γυναίκα: όταν αυτός τη χώρισε, εκείνη σε έξαλλη κατάσταση έριξε στην πισίνα του σπιτιού του την κόστους 100.000 δολαρίων Μερσεντές του.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Νέα Υόρκη, όταν ο 41χρονος χρηματιστής Γκάι Τζεντίλε ενημέρωσε την ερωμένη του Κριστίνα Κούτσμα, 24 χρονών, ότι δεν επρόκειτο να τη βοηθήσει να ανοίξει μια επιχείρηση και ότι επιθυμούσε να χωρίσουν.

Τότε η Κούτσμα σε έξαλλη κατάσταση έριξε την πανάκριβη Μερσεντές του Τζεντίλε στην πισίνα και του έστειλε μήνυμα στο οποίο έγραψε: «Μου είπες ότι θα με βοηθήσεις να ανοίξω επιχείρηση. Τώρα μου λες ότι θα είσαι απλώς “μέτοχος”. Ε, μέτοχε, σου έχω μια έκπληση στην αυλή σου, άρχισε με αυτή την επένδυση».

Πάντως, ο Τζεντίλε, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με το FBI για την αποκάλυψη μιας χρηματιστηριακής απάτης, πήρε το πράγμα στωϊκά. Πάλι καλά…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15