search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:26
MENU CLOSE

Η ερώτηση-παγίδα στον Τσίπρα για τον «κακό» Τραμπ

17.10.2017 19:14
Η ερώτηση-παγίδα στον Τσίπρα για τον «κακό» Τραμπ - Media

 

Ερώτηση-παγίδα στον Έλληνα πρωθυπουργό έκανε Αμερικανός δημοσιογράφος, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο δημοσιογράφος, επιχειρώντας να κάνει τον πρωθυπουργό να ανακαλέσει, του υπενθύμισε την παλαιότερη δήλωσή του, πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, όταν είχε πει για το ενδεχόμενο να γίνει πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ: «Να μην μας βρει αυτό το κακό και εκλεγεί πρόεδρος».

Προτού προλάβει να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Τραμπ παρενέβη, κάνοντας έναν μορφασμό, και είπε: «Μακάρι να το ήξερα αυτό πριν από την ομιλία μου».

Στην απάντησή του, αμέσως μετά, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι δεν ένιωσε «να απειλείται» από τον κ. Τραμπ κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους.

«Διαπίστωσα, από τη συνάντηση με τον Πρόεδρο, ότι η προσέγγισή του στα πράγματα και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει την πολιτική, ορισμένες φορές μπορεί να μοιάζει διαβολικός, αλλά γίνεται για καλό. Είχαμε μια εξαιρετικά γόνιμη συνάντηση, δεν αισθάνθηκα ούτε στιγμή να απειλούμαι, μπορούμε να ξεπεράσουμε τις όποιες διαφορές» ήταν συγκεκριμένα η τοποθέτηση του πρωθυπουργού σχετικά με τα όσα έλεγε για τον Ντόναλντ Τραμπ, πριν εκείνος εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, επικρατώντας της Χίλαρι Κλίντον.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:25