search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:57
MENU CLOSE

Συγκλονιστικές εικόνες από την ταβέρνα που ισοπεδώθηκε από έκρηξη προπανίου στην Πορταριά

18.10.2017 06:00
Συγκλονιστικές εικόνες από την ταβέρνα που ισοπεδώθηκε από έκρηξη προπανίου στην Πορταριά - Media

Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από την έκρηξη που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε ταβέρνα στην Πορταριά από δεξαμενή υγροποιημένου αερίου.  

Η έκρηξη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προκλήθηκε σε ταβέρνα της πλατείας και σε δεξαμενή υγροποιημένου αερίου, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.

Από τη δυνατή έκρηξη, που ταρακούνησε και έσπειρε τον τρόμο και τον πανικό σε ολόκληρη την περιοχή, προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στην ταβέρνα, ενώ έσπασαν τζάμια σε γειτονικά καταστήματα και κατοικίες, ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματίες.

Από την σφοδρότητα της έκρηξης, από το κτίριο της ταβέρνας έμεινε μόνον ο σκελετός και η γύρω περιοχή θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο.

Ενδεικτικό της δύναμης της έκρηξης είναι ότι σε κοντινό από την ταβέρνα περίπτερο, τα ψυγεία του εκτινάχθηκαν σε μεγάλη απόσταση.

Μαζί με μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο σημείο έχουν σπεύσει και παραμένουν δυνάμεις του ΕΚΑΒ, της Αστυνομίας, καθώς και συνεργεία της ΔΕΗ.

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από την Αστυνομία, καθώς υπάρχει ακόμη διαρροή προπανίου, στο σημείο είναι συγκεντρωμένος κόσμος, ενώ πολλοί που διαμένουν σε γειτονικά με την ταβέρνα σπίτια έχουν σπεύσει να απομακρύνουν από αυτά ηλικιωμένους και παιδιά.

Πηγή: taxydromos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:57