search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 10:05
MENU CLOSE

Σπάνια εμφάνιση της Τίνα Τάρνερ: Η 77χρονη σταρ δείχνει 40αρα! (Photos)

18.10.2017 11:38
Τίνα Τάρνερ: «Ο σύζυγός μου ήταν βίαιος αλλά τον έχω συγχωρήσει» - Media

 

Μια σπάνια κοσμική εμφάνιση έκανε η βασίλισσα του ροκ, Tina Turner και εντυπωσίασε τους πάντες με την νεανική εμφάνισή της και την φρεσκάδα του προσώπου της!

Η θρυλική τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκδήλωση για την προώθηση του μιούζικαλ με θέμα τη ζωή και τα τραγούδια της και ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Παρά το γεγονός ότι πλησιάζει τα 80 η ροκ σταρ έδειχνε να μοιάζει 40 με ένα πρόσωπό χωρίς ρυτίδες και γεμάτο φρεσκάδα.

Η αγέραστη τραγουδίστρια πόζαρε στους φωτογράφους και έδειξε ότι είναι ακόμα εδώ και μάλιστα πανέμορφη παρά το γεγονός ότι πρωτοεμφανίστηκε στη showbiz το 1960 δηλαδή σχεδόν 60 χρόνια πριν! Δεν ξέρουμε αν η νεανική της εμφάνιση οφείλεται σε καλά γονίδια ή σε πλαστικές (ή και στα δυο) αλλά τώρα η Τίνα είναι πολύ καλύτερη απ΄ ότι πριν 10 χρόνια!

Πηγή: tlife.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53