search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:29
MENU CLOSE

Παπαγγελόπουλος για απόφαση ΣτΕ: Φοβάμαι ότι η Δικαιοσύνη θα εκτεθεί

18.10.2017 16:47
«Αθλιότητες»: Οργή Παπαγγελόπουλου για τις επιθέσεις για την υπόθεση Novartis - Media

 

Την απόφαση του ΣτΕ με την οποία ουσιαστικά ακυρώνεται η ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής των πόθεν έσχες, κλήθηκε να σχολιάσει ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

«Αναμένω να ενημερωθώ επίσημα. Φοβάμαι όμως ότι η Δικαιοσύνη θα εκτεθεί», δήλωσε ο Δ. Παπαγγελόπουλος.

Σημειώνεται ότι η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) έκρινε αντισυνταγματική και παράνομη την υπουργική απόφαση για την υποβολή των ηλεκτρονικών δηλώσεων «πόθεν έσχες», για όλους τους υπόχρεους προς υποβολή.

Βούτσης για ΣτΕ και «Πόθεν Έσχες»: Αρνητική έκπληξη 
Την αρνητική του έκπληξη εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης -αναμένοντας και την επίσημη απόφαση προς μελέτη – για τις πληροφορίες που μετέφεραν ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης, σύμφωνα με τις οποίες κρίθηκε από την Ολομέλεια του ΣτΕ – μετά από προσφυγή των δικαστικών ενώσεων- αντισυνταγματική η υπουργική απόφαση για τις δηλώσεις «Πόθεν Έσχες». 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43