search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57
MENU CLOSE

Μητσοτάκης με Επιτρόπους: Μεταρρυθμίσεις και επενδύσεις στο επίκεντρο

18.10.2017 17:39
Σύνοδος Κορυφής: Χωρίς αναφορά σε κυρώσεις κατά της Τουρκίας – «Τυράκια» στην Άγκυρα για παύση των προκλήσεων - Media
 
Στο ζήτημα των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με ευρωπαίους Επιτρόπους στις Βρυξέλλες. Αμέσως μετά τις συναντήσεις ο Κ. Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με μια σειρά από ευρωπαίους Επιτρόπους το σχέδιό μου για την Ελλάδα του μέλλοντος. Μίλησα για τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η πατρίδα μας.
 
Και όταν μιλάμε για μεταρρυθμίσεις, μιλάμε πρωτίστως για επενδύσεις που θα δημιουργήσουν πολλές και καλύτερες δουλειές, για τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας, για το πως το Δημόσιο θα γίνει πιο αποτελεσματικό προς όφελος των πολιτών. Και σε αυτό το επίπεδο, το σχέδιο της ΝΔ συμπίπτει με τις προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».
 
ΠΑΣΟΚ: Ταυτίζεται με τους πιο συντηρητικούς κύκλους της Ευρώπης
Σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Μητσοτάκη, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χριστίδης σημείωσε δηκτικά ότι «δεν ξέρουμε πως ταυτίζεται ο κ. Μητσοτάκης με τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Εκείνο που ξέρουμε, είναι πως ταυτίζεται με τις απόψεις των πιο συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57