search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:14
MENU CLOSE

Άγρια δολοφονία 32χρονης στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών

18.10.2017 17:54
Άγρια δολοφονία 32χρονης στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών - Media
 
Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε , το απόγευμα της Τετάρτης στο Β΄Νεκροταφείο Αθηνών. Μια νεαρή γυναίκα, 32 χρόνων, βρέθηκε νεκρή λίγο μετά τις έξι το απόγευμα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ το θύμα έφερε τουλάχιστον τρία βαθειά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.
 
Μάρτυρες ανέφεραν στους αστυνομικούς οι οποίοι έφθασαν στον τόπο του εγκλήματος  ότι η 32χρονη ερχόταν τακτικά τη συγκεκριμένη ώρα για να ανάψει το καντήλι σε μνήμα συγγενικού τους προσώπου. Όμως, τη Τρίτη, κατά τις έξι το απόγευμα άκουσαν φωνές και όταν έτρεξαν για να δουν τι είχε συμβεί  βρήκαν την άτυχη κοπέλα νεκρή, μέσα σε λίμνη αίματος. 
 
Το περίεργο είναι ότι δίπλα της βρέθηκε και η τσάντα με προσωπικά της αντικείμενα. ενώ κάποιοι ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι λίγα λεπτά μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας έιδαν έναν άγνωστο άνδρα να  βγαίνει από το νεκροταφείο, στη συμβολή της Λεωφόρου Ηρακλείου με την Τραλέων και να κατευθύνεται προς τον ηλεκτρικό σταθμό στα Άνω Πατήσια.
 
Αμέσως σήμανε συναγερμός και περιπολικά της Άμεσης Δράσης απέκλεισαν την περιοχή, διακόπτοντας προσωρινά τα δρομολόγια των συρμών. Οι έρευνες όμως κατέληξαν άκαρπες.
 
Περισσότερα στοιχεία σχετικά με τα αίτια του άγριου εγκλήματος και το πιθανό κίνητρο του δράστη,αναμένεται να ρίξει η νεκροψία που θα διενεργήσει στη σορό ο ιατροδικαστής καθώς και  τα ευρήματα από τις έρευνες των αστυνομικών της σήμανσης και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:13