search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:02
MENU CLOSE

Beyonce: Υπέρλαμπρη στο κόκκινο χαλί τέσσερις μήνες μετά τον τοκετό (Photos)

19.10.2017 07:53
Beyonce: Υπέρλαμπρη στο κόκκινο χαλί τέσσερις μήνες μετά τον τοκετό (Photos) - Media

 

Έχουν περάσει 4 μήνες από τη μέρα που η διάσημη τραγουδίστρια υποδέχτηκε τα δίδυμά της, Sir και Rumi και σχεδόν έχει επανέλθει στα κιλά που είχε πριν την εγκυμοσύνη της.

Η Beyonce, εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ στη φιλανθρωπική συναυλία TIDAL X BROOKLYN, στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Τρίτης και όλα τα βλέμματα έπεσαν επάνω της.

Φορώντας ένα σμαραγδί εφαρμοστό φόρεμα με έναν ώμο, έδειξε το πλούσιο ντεκολτέ της και το κορμί της. Δείτε τις φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Η Beyonce, να σας θυμίσουμε κατάφερε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της αρκετούς μήνες, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές της. Όταν η ίδια έκανε γνωστά τα νέα μέσα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το Internet στην κυριολεξία «έσπασε», καθώς αποκάλυπτε μέσα από το σχόλιό της όχι μόνο ότι είναι έγκυος αλλά και ότι θα αποκτήσει δίδυμα.

Λίγο καιρό αργότερα, συνέβη ακριβώς το ίδιο με τη φωτογράφιση που έκανε για να γνωρίσει στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της.

Πηγή: mothersblog.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:01