search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:39
MENU CLOSE

Φόνος στο Β’ Νεκροταφείο: Μυστηριώδες τραύμα δημιουργεί νέα δεδομένα

19.10.2017 12:44
Δώρα Ζέμπερη: Αναβλήθηκε η δίκη για τη δολοφονία της εφοριακού - Media

 

Νέα δεδομένα σχετικά με την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών φέρνει στο φως η εξέταση της σορού της από τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, ο οποίος πραγματοποίησε και τη νεκροτομή.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, από τη νεκροψία-νεκροτομή προκύπτουν δύο νέα στοιχεία τα οποία ρίχνουν νέο φως στην ανατριχιαστική δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Το πρώτο είναι ότι η μανία του δολοφόνου ο οποίος κατάφερε στη γυναίκα 14 χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο ενδεχομένως «δείχνει» ότι υπήρχε προσωπικό στοιχείο στο έγκλημα, αν και η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει και το ενδεχόμενο της ληστείας, καθώς τα προσωπικά αντικείμενα της 32χρονης δεν βρέθηκαν ακόμα.

Το δεύτερο στοιχείο, το οποίο προκαλεί έντονα ερωτηματικά είναι ένα τραύμα που εντόπισε ο ιατροδικαστής στη δεξιά παρειά (μάγουλο) της Δώρας Ζέμπερη έχει το σχήμα του κεφαλαίου «Γ». Ο ιατροδικαστής δεν έχει καταλήξει ακόμα αν το συγκεκριμένο τραύμα προκλήθηκε κατά λάθος, μέσα στη μανία του δολοφόνου ή αν αποτελεί εσκεμμένη προσπάθεια να δωθεί ένα επιπλέον στοιχείο σε αυτή τη μυστηριώδη και τερατώδη δολοφονία που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

«Οι πρώτες ενδείξεις από τον τρόπο που δολοφονήθηκε η γυναίκα οδηγούν προς την κατεύθυνση των προσωπικών κινήτρων. Δεν θα πρέπει, όμως, να αποκλειστεί, αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον, και κάποια άλλη εκδοχή, ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για σχέση της διολοφονίας με την επαγγελματική της ιδιότητα», τόνισε χαρακτηριστικά στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πριν από λίγο, αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:39