23/09/2019 03:18:40

Τερέσα Μέι: Να παραμείνουν οι Έλληνες στη Βρετανία – Σημαντική η συνεισφορά τους στην κοινωνία μας

Τερέσα Μέι: Να παραμείνουν οι Έλληνες στη Βρετανία – Σημαντική η συνεισφορά τους στην κοινωνία μας - Media

 

Συνέντευξη, στην οποία μιλά για το Brexit και τις επίπονες διαπραγματεύσεις, το εσωτερικό πολιτικό μέτωπο αλλά και το μέλλον των Ελλήνων που ζουν στη Βρετανία, παραχώρησε στα «Νέα» η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέσα Μέι.

Η ίδια, υποστηρίζει ότι οι υπουργοί της είναι «πλήρως αφοσιωμένοι» στο όραμά της και διαμηνύει ότι παραμένει στη θέση της για να κάνει τη Βρετανία «μια χώρα που δουλεύει προς όφελος όλων».

Η βρετανίδα πρωθυπουργός καλεί την Ευρωπαϊκή Ενωση να είναι «δημιουργική και πρακτική» στις διαπραγματεύσεις για το Brexit και ζητά να αρχίσουν άμεσα οι συνομιλίες για τη μελλοντική εμπορική συμφωνία Λονδίνου - Βρυξελλών.

Παράλληλα, στέλνει μήνυμα φιλίας και στήριξης στη χώρα μας: ευχαριστεί δημοσίως τους Ελληνες που έχουν μεταναστεύσει στη Βρετανία για την προσφορά τους και τους διαβεβαιώνει ότι θέλει να συνεχίσουν να ζουν στη χώρα «όπως και πριν».

Επιπλέον, εκφράζει την πρόθεσή της να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στις ελληνοβρετανικές σχέσεις και τονίζει ότι η Ελλάδα θα παραμείνει δημοφιλής προορισμός για εκατομμύρια Βρετανούς ακόμη και μετά το Brexit.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.