search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:04
MENU CLOSE

Η πρώτη τρανσέξουαλ διοικητής στο γερμανικό στρατό (φωτό)

20.10.2017 08:12
Η πρώτη τρανσέξουαλ διοικητής στο γερμανικό στρατό (φωτό) - Media

 

H τρανσέξουαλ Αντισυνταγματάρχης Αναστάζια Μπίφανγκ είναι η νέα διοικητής του Τάγματος της τεχνολογίας πληροφοριών του γερμανικού στρατού, με περισσότερους από 750 στρατιώτες στην δύναμή του.

«Το ωραίο σε αυτή τη θέση είναι ότι να συναναστρέφομαι και πάλι απευθείας με ανθρώπους», δηλώνει η Μπίφανγκ που είχε ξεκινήσει την καριέρα της στον στρατό πριν από 23 χρόνια, τότε ως άνδρας.

Σε όλα αυτά τα χρόνια αισθανόταν περισσότερο γυναίκα παρά άνδρας. Στους ρόλους του συζύγου και του στρατιωτικού όμως είχε καταστείλει την θηλυκή της πλευρά γεγονός που δεν την έκανε να αισθάνεται καθόλου άνετα με το σώμα της.

Πριν από δύο χρόνια, η Μπίφανγκ μίλησε στον φιλικό της κύκλο ο οποίος την αποθάρρυνε κυρίως λόγω της καριέρας της. «Δεν ήμουν χαρούμενη, δεν ήθελα να συνεχίσω να ζω με αυτόν τον τρόπο», δηλώνει η 43χρονη.

Η νέα συνάδελφος και αξιωματούχος, Φράντζι Πίκτε, δηλώνει χαρούμενη σχετικά με την «γυναικεία» ενίσχυση». Εδώ, το ποσοστό των γυναικών δεν ξεπερνά το 5%», αναφέρει η Πίκτε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:04