search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:00
MENU CLOSE

Παππάς κατά ΜΜΕ: Οι τηλεθεατές νόμιζαν ότι βυθίζονται στην ύφεση και την επιδημία χολέρας – «Τσιμουδιά» για τις ΗΠΑ

20.10.2017 10:15
4195418.jpg

Επικριτικός στάθηκε ο Νίκος Παππάς από το βήμα της Βουλής απέναντι στην στάση που κράτησε μερίδα των ΜΜΕ στην επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ. 

 

Επικριτικός στάθηκε ο Νίκος Παππάς από το βήμα της Βουλής απέναντι στην στάση που κράτησε μερίδα των ΜΜΕ στην επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ. 

«Δεν θα πέσουμε και στην άλλη παγίδα. Διότι, εάν ένας τηλεθεατής παρακολουθούσε ένα συγκεκριμένο κανάλι και δεν είχε αλλάξει να παρακολουθήσει ένα άλλο κανάλι, θα νόμιζε ότι δεν υπάρχει επίσκεψη του πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά ότι η χώρα βρίσκεται σε ύφεση και με επιδημία χολέρας» τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρη Κρεμαστινού. 

Σχολιάζοντας την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής εξέφρασε την συγκρατημένη αισιοδοξία του για τα αποτελέσματα του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. «Συγκρατημένη μεν, αισιοδοξία δε. Τα θετικά τα καταγράφουμε, τα περιμένουμε και βήμα-βήμα κρίνουμε την πάρα πολύ θετική επίκσεψη του πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες» σχολίασε ο Νίκος Παππάς. 

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός τόνισε από την πλευρά του ότι «εγώ ως υπουργός Υγείας, και ρωτήστε τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή που τότε ήταν γενικός γραμματέας Πρόνοιας, αντιμετώπισα επιδημία ανύπαρκτης χολέρας. Και τα ΜΜΕ ζητούσαν την παραίτησή μου, ενώ εγώ φώναζα ότι δεν υπάρχει». Ανέφερε μάλιστα ο Δημήτρης Κρεμαστινός, με την ιδιότητα του καθηγητή Ιατρικής πως «έχει εντοπιστεί το μικρόβιο αλλά δεν μπορεί να υπάρξει επιδημία χολέρας. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο». 

Απαντώντας ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σημείωσε ότι «χαίρομαι που ακούως ότι έχει ξανασυμβεί αυτό που βιώνουμε τώρα. Δεν ξέρω, επειδή ομολογώ ότι δεν είμαι επαϊων στα ζητήματα υγείας, αν και εσείς είχατε αγγίξει τίποτα «ευαίσθητα» συμφέροντα, τα οποία έχουν και την ικανότητα να εφεύρουν επιδημίες, εάν θιγούν, όπως έχει κάνει η παρούσα ηγεσία του υπουργείου Υγείας», ανέφερε ο Νίκος Παππάς. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:52