search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:20
MENU CLOSE

Νέα ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία της Βιβλιοθήκης Θεμάτων Ισότητας και Φύλου της ΓΓΙΦ

20.10.2017 12:43
Ανακούφιση στο Βερολίνο για το τέλος των μνημονίων - Δεν θέλουμε να ξανασχοληθούμε - Media
 
Η Βιβλιοθήκη Θεμάτων Ισότητας και Φύλου της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ) είναι η μοναδική ειδική βιβλιοθήκη  για θέματα ισότητας των φύλων και ιστορίας του γυναικείου κινήματος στην Ελλάδα και υπάγεται στο Τμήμα Δικτύωσης, Δημοσιότητας και Βιβλιοθήκης – Ιστορικού Αρχείου της  Δ/νσης Υπηρεσιών προς Πολίτες και Φορείς της ΓΓΙΦ.
 
Με πάγια θέση της ΓΓΙΦ ότι η πρόσβαση στην πληροφόρηση για όλες και όλους οδηγεί  στην ισότητα και λαμβάνοντας υπόψη της τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τις αυξημένες ανάγκες των πολιτών -γυναικών και ανδρών- για ενημέρωση, ανακοινώνει ότι στη Βιβλιοθήκη Θεμάτων Ισότητας και Φύλου διατίθενται 2 υπολογιστές με σύνδεση στο Διαδίκτυο, καθώς και εκτυπωτής και σαρωτής για ΔΩΡΕΑΝ χρήση από το κοινό. 
 
Η υπηρεσία θα προσφέρεται καθημερινά κατά τις ώρες 9:00 – 12:00 και προϋποθέτει την τήρηση των αναγκαίων όρων ασφαλούς και υπεύθυνης πλοήγησης από την πλευρά των χρηστριών/των. 
 
Οι χρήστριες/τες παρακαλούνται να φέρνουν σελίδες Α4 ή/και φορητές αποθηκευτικές συσκευές εφόσον επιθυμούν να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν τις εργασίες τους.
 
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενες/οι να κλείνουν ραντεβού πριν την επίσκεψή τους.
Περισσότερες πληροφορίες: 2103215618 εσωτ.103 και [email protected]
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:20