search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:35
MENU CLOSE

Στο… «δεν πληρώνω» και ο Πάγκαλος

31.10.2011 15:40
Στο... «δεν πληρώνω» και ο Πάγκαλος  - Media

Σε ένα ακόμα «θερμό» επεισόδιο έγινε πρωταγωνιστής ο έταιρος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Σε ένα ακόμα «θερμό» επεισόδιο έγινε πρωταγωνιστής ο έταιρος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού καναλιού ο κ.Πάγκαλος, κατά την είσοδο του στη λίμνη της Βουλιαγμένης, δεν πλήρωσε το αντίτιμο. Εκείνη τη στιγμή έτυχε να εισέρχεται στο χώρο και μια ηλικιωμένη χειμερινή κολυμβήτρια, η οποία διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος απολαμβάνει ειδικής μεταχείρισης…

Ο κ. Πάγκαλος εξαπέλυσε φραστική επίθεση εναντίον της ηλικιωμένης ενώ μάλιστα – βάσει πάντα του ρεπορτάζ – έσπρωξε την γυναίκα και ζήτησε από τις αρχές που ήταν παρών στο συμβάν να την συλλάβουν. Δεν  παρέλειψε μάλιστα να την εκφοβίσει, τονίζοντας πως θα καταθέσει μήνυση εις βάρος της.

Η γυναίκα, στην προσπάθεια της να αποφύγει τη σύλληψη, έπεσε στα παγωμένα νερά της λίμνης. Η αστυνομία φοβούμενη για την ..ακεραιότητα της και συγκεκριμένα μήπως υποστεί υποθερμία, κάλεσε ασθενοφόρο.

Το επεισόδιο έλαβε τέλος με την γυναίκα να βγαίνει από την λίμνη χωρίς να έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα και τον κ. Πάγκαλο να αποχωρεί από τη λίμνη της Βουλιαγμένης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:34