search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:28
MENU CLOSE

Η κούκλα κόρη της Άνι Λένοξ σε «καυτή» διαφήμιση (Photos)

20.10.2017 16:37
Η κούκλα κόρη της Άνι Λένοξ σε «καυτή» διαφήμιση (Photos) - Media

 

Η Άνι Λένοξ είχε προβοκάρει το κοινό της δεκαετίας του 1980, όταν, ως τραγουδίστρια των Eurythmics, είχε συνδυάσει υπέροχη φωνή με ένα ανδρόγυνο look που προκαλούσε ερωτηματικά σχετικά με τη σεξουαλικότητά της.

Ωστόσο, η Λένοξ, παρότι ακόμα και σήμερα διατηρεί το ίδιο στιλ με τότε, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι η κόρη της, Τάλι, που γεννήθηκε το 1993, έχει πάρει όλα τα ωραία χαρακτηριστικά της και είναι μια κούκλα.

Η Τάλι Λένοξ είναι μοντέλο, αν και τα τελευταία χρόνια έχει περιορίσει το μόντελινγκ και ασχολείται κυρίως με τη ζωγραφική.

Ωστόσο, πρόσφατα επέστρεψε, προκειμένου να συμμετάσχει σε διαφημιστική καμπάνια μεγάλου οίκου εσωρούχων, όπου πρωταγωνιστεί η ίδια μαζί με το έτερο μοντέλο, τη Δανή Σολβέιγ Μορκ.

Η καυτή -όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από τις φωτογραφίες- διαφημιστική καμπάνια έχει προκαλέσει πάταγο στη Βρετανία. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:28