search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 19:16
MENU CLOSE

Νέος πρόεδρος στο ΔΣ της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης

20.10.2017 19:59
Νέος πρόεδρος στο ΔΣ της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης - Media

 

Ο πρώην επικεφαλής του Χρηματιστηρίου Αθηνών, Παναγιώτης Αλεξάκης, πρόκειται να αναλάβει πρόεδρος στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης ΑΕ, με διευθύνοντα σύμβουλο τον υπάλληλο της ΕΒΖ, Παναγιώτη Καραχάλιο και αντιπρόεδρο την καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία, Στέλλα Καραγιάννη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Μη εκτελεστικά μέλη στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΒΖ αναλαμβάνουν οι νομικός και στέλεχος της ΜΟΔ, Κωστούλα Πάτουχα και ο δικηγόρος, Νικόλαος Παπαϊωάννου, ειδικός σύμβουλος στο γραφείο του γενικού γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Θεολόγου Λαμπριανίδη.

Με το νέο Δ.Σ. στην ΕΒΖ η ελληνική κυβέρνηση εκφράζει εκ νέου τη βούλησή της τόσο για τη συνέχιση της λειτουργίας της βιομηχανίας στην Ελλάδα, όσο και για την βιωσιμότητα, αλλά και ανάπτυξή της.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται και γίνει και η πρώτη τους συνεδρίαση.

Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΕΒΖ έγινε με απαρτία 82,61%, ενώ η θητεία του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι πενταετούς διάρκειας, έως τις 20/10 του 2022. Η προηγούμενη διοίκηση στην ΕΒΖ παραιτήθηκε στις 29/9.

Πηγή: ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03