23/01/2019 04:22:38

Ήθελε απλά να βγει λίγο έξω για ένα τσιγάρο και πέθανε από ασφυξία!

Ήθελε απλά να βγει λίγο έξω για ένα τσιγάρο και πέθανε από ασφυξία! - Media

 

Αδιανόητος είναι ο τρόπος που έχασε τη ζωή της η 64χρονη Κίμι Βάρμα, σύμφωνα με όσα έχουν δει ως τώρα το φως της δημοσιότητας. Η Κίμι Βίρμα ήθελε να κρατάει το σπίτι της καθαρό από το τσιγάρο αν και η ίδια κάπνιζε με πάθος.

Όταν έβγαλε το κεφάλι της από ένα παράθυρο με σιδεριά για να καπνίσει, αυτό σφήνωσε με αποτέλεσμα η ίδια να πεθάνει από ασφυξία.

Σύμφωνα με τον σύζυγό της η άτυχη γυναίκα ήθελε να κρατάει το σπίτι της καθαρό από το τσιγάρο αν και η ίδια κάπνιζε με πάθος. Αυτή της η εμμονή καθώς και το γεγονός ότι φέρεται να είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ  και να είχε πάρει φάρμακα φαίνεται ότι αποδείχθηκε θανάσιμος συνδυασμός.

Όπως είπαν οι διασώστες ο θάνατός της ήταν αγωνιώδης καθώς πρέπει να προσπάθησε πολύ για να απελευθερωθεί προκειμένου να πάρει μια ανάσα μιας και οι βίδες που στήριζαν το κουρτινόξυλο είχαν βγει από τον τοίχο γεγονός που δείχνει ότι προσπάθησε να τραβήξει με δύναμη τις κουρτίνες προκειμένου να βοηθηθεί να απεγκλωβιστεί από τη σιδεριά.

Την 64χρονη είδε ένας πολίτης που έκανε τζόκινγκ και παρατήρησε το άψυχο κορμί της να κρέμεται έξω από το παράθυρο. Συγγενείς της κατέθεσαν ότι η Κίμι συνήθιζε να βγάζει το κεφάλι της από τα κάγκελα για να καπνίσει.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.