search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:48
MENU CLOSE

Αυτή είναι η πανέμορφη 19χρονη σύντροφος του Βασιλάκου που αποχώρησε οικειοθελώς από το Nomads! (Photo)

21.10.2017 09:53
Αυτή είναι η πανέμορφη 19χρονη σύντροφος του Βασιλάκου που αποχώρησε οικειοθελώς από το Nomads! (Photo) - Media

 

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, στο χθεσινό επεισόδιο του Nomads έκανε την ανατροπή. Ενώ ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, πήρε την απόφαση να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς.

Μετά και τον πρώτο γύρο του αγωνίσματος με τη Νατάσα Καλογρίδη, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης και το Palawan.

«Εγώ δεν ήρθα εδώ να αποδείξω τίποτα. Μόνο στον εαυτό μου ήθελα να αποδείξω. Δεν μπορώ να παίξω άλλο με τη Νατάσα δίπλα μου. Και με τη Μαντώ αν ήμουν πάλι θα είχα θέμα, αλλά είχαμε πει να στηρίξουμε την ομάδα. Νιώθω ότι η Νατάσα έχει πιο πολύ ανάγκη να μείνει… Η Νατάσα μου έλεγε να μην το κάνω. Και τώρα που το συζητήσαμε με ρωτούσε αν είμαι σίγουρος. Το παιχνίδι το πήγαμε στον πόντο…Μακάρι να μπει σε μία ομάδα για να ταιριάξει και να μην είναι προτεινόμενη την επόμενη εβδομάδα», είπε με ειλικρίνεια ο παίκτης της Ζούγκλας.

Έτσι, ο Βασιλάκος ετοιμάζει βαλίτσες για να επιστρέψει στην Ελλάδα και στους δικούς του ανθρώπους που τον περιμένουν. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και η κούκλα 19χρονη σύντροφος του, η οποία ακούει στο όνομα Ντιάνα Χομπτζίλα. Η σύντροφος του Βασιλάκου, ασχολείται όπως και ο ίδιος με το modeling και μάλιστα, έχουν φωτογραφηθεί επαγγελματικά αρκετές φορές μαζί.

Μάλιστα, μέσω του Instagram δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες εκφράζοντας την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλο!

Πηγή: peoplegreece

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:48