search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38
MENU CLOSE

Έτσι εξαπάτησαν 85χρονη και της άρπαξαν τις λίρες – Πως την έπεισαν να βγάλει τα λεφτά έξω από το σπίτι σε χωριό του δήμου Κιλελέρ

22.10.2017 10:04
Έτσι εξαπάτησαν 85χρονη και της άρπαξαν τις λίρες - Πως την έπεισαν να βγάλει τα λεφτά έξω από το σπίτι σε χωριό του δήμου Κιλελέρ - Media

 

Νέο κρούσμα εξαπάτησης ηλικιωμένου ατόμου σημειώθηκε από επιτήδειους, αυτή τη φορά στον δήμο Κιλελέρ με θύμα μια 85χρονη, που είδε τις λίρες της να κάνουν… φτερά.

Παριστάνοντας υπαλλήλους της ΔΕΗ δύο άγνωστοι απατεώνες έκλεψαν 40 λίρες από μια 85χρονη σε χωριό του Δήμου Κιλελέρ.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα «Ελευθερία» οι δύο δράστες κατάφεραν να πείσουν την ηλικιωμένη να βγάλει από το σπίτι ό,τι χρήματα και χρυσαφικά είχε για να μην… «καταστραφούν» από ενδεχόμενη φωτιά, λόγω «βραχυκυκλώματος».

Η ηλικιωμένη πείσθηκε και έτσι του παρέδωσε τις 40 χρυσές λίρες που είχε όπως και χρυσαφικά -μη προσδιορίσιμης χρηματικής αξίας- με τον απατεώνα να επιβιβάζεται στο επιβατικό αυτοκίνητο του σύνεργού του και να εξαφανίζεται.

Πηγή: taxydromos

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:38