search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:54
MENU CLOSE

Σε ποιο ελληνικό κανάλι θα βλέπουμε τις ομαδάρες της Ευρώπης – H μεγάλη μάχη για τα τηλεοπτικά του Champions League

22.10.2017 10:38
Σε ποιο ελληνικό κανάλι θα βλέπουμε τις ομαδάρες της Ευρώπης - H μεγάλη μάχη για τα τηλεοπτικά του Champions League - Media

 

Είναι το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του κόσμου με εκατομμύρια τηλεθεατές να «κολλάνε» κάθε Τρίτη και Τετάρτη βράδυ μπροστά από τις οθόνες τους, προκειμένου ν’ απολαύσουν το υπερθέαμα.

Ο λόγος, φυσικά, για το Champions League, το οποίο βλέπουμε στην Ελλάδα- μαζί με το Εuropa League- από τη συχνότητα της Cosmote TV πρωτίστως, αλλά και της ΕΡΤ (1 ματς/ αγωνιστική βδομάδα). Ωστόσο, με δεδομένο πως η Cosmote έχει τα δικαιώματα μέχρι το πρώτο μισό του 2018, το πού θα συνεχίσουμε να βλέπουμε από την σεζόν 2018-2019 την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση παραμένει… γρίφος.

Η Cosmote TV, φυσικά, θα επιχειρήσει να πάρει εκ νέου τα δικαιώματα του CL («πακέτο» με το Europa), ωστόσο το ίδιο θέλει να κάνει και η ΕΡΤ, μιας και από του χρόνου δε θα υπάρχει ελεύθερη μετάδοση αγώνα- όπως συμβαίνει φέτος, δηλαδή, από τη δημόσια τηλεόραση.

Ο τρίτος βασικός διεκδικητής θα είναι η NOVA, καθώς συζητάει το ενδεχόμενο συμφωνίας με την Vodafone και την Wind, προκειμένου να πάρει πίσω (γι’ αρκετά χρόνια βλέπαμε από τους δέκτες της το… σεντόνι) τα δικαιώματα του CL.

Το ποιος θα είναι, τελικά, ο μεγάλος νικητής σ’ αυτή τη τηλεοπτική μάχη είναι για την ώρα άγνωστο, όμως όποιος κερδίσει αναμένεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Η τελευταία συμφωνία της TEΑΜ με την Cosmote ήταν της τάξης των 100 εκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια…

Πηγή: dailymedia 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:52