search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:24
MENU CLOSE

Νίκος Αναστασιάδης: Δεν είναι η ώρα της αξιολόγησης της Τουρκίας

22.10.2017 12:35
Νίκος Αναστασιάδης: Δεν είναι η ώρα της αξιολόγησης της Τουρκίας - Media

   

«Εκείνο που θέλω να πω είναι ένα. Αν δεν υπήρξαν συμπεράσματα για την Τουρκία είναι γιατί δεν είναι η ώρα της αξιολόγησης της Τουρκίας. Εκείνο που αποφασίστηκε είναι μέτρα που θα ανακοινωθούν εν καιρώ. Συνεπώς υπάρχει η αντίληψη για ποια χώρα μιλούμε. Για αυτό και επιμένουμε ότι θα πρέπει να κατανοήσουν όλοι ότι αν δεν γίνει καλή προετοιμασία όσον αφορά μια νέα σύνοδο για την Κύπρο θα έχουμε τα ίδια αποτελέσματα όπως στη Γενεύη και το Κραν Μοντανά» ανέφερε σε ομιλία του ο κ. Νίκος Αναστασιάδης στα εγκαίνια του νέου διαμορφωμένου χώρου του κρησφύγετου του Απελευθερωτικού Αγώνα 1955-59 στο Όμοδος.

Αυτούσια η ομιλία Αναστασιάδη:

Είναι με αισθήματα συγκίνησης και ιδιαίτερης τιμής  συναισθανόμενος το βαρύ χρέος που έχει εναποθέσει στους ώμους μας η εθνική παρακαταθήκη του Απελευθερωτικού Αγώνα της ΕΟΚΑ του 1955-‘59, που προσήλθα σήμερα εδώ για να εγκαινιάσω το νέο διαμορφωμένο χώρο του κρησφύγετου του Ομόδους.

Εμπνευσμένοι από τα ιδανικά και τις αξίες του Έθνους μας, έχοντας σφυρηλατημένες τις ψυχές τους μέσα από τη σπουδή της ιστορίας του 1821 και ακολουθώντας το παράδειγμα του οικονόμου της Μονής του Τιμίου Σταυρού Δοσίθεου, οι κάτοικοι του Ομόδους συμμετείχαν μαζικά στο κάλεσμα της ΕΟΚΑ για την προετοιμασία και τη διεξαγωγή του αγώνα για την αποτίναξη του αγγλικού ζυγού.

Πηγή: Φιλελεύθερος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50