search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:14
MENU CLOSE

Οι μικρομεσαίοι ενώνουν τις φωνές τους στις επικείμενες εκλογές στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας

22.10.2017 14:17
Οι μικρομεσαίοι ενώνουν τις φωνές τους στις επικείμενες εκλογές στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας - Media

 

Οι μικρομεσαίοι βιοτέχνες ενώνουν για άλλη μια φορά τη φωνή και τη δύναμή τους ενόψει των επικείμενων εκλογών στα επιμελητήρια της χώρας το Δεκέμβριο.

Οι εκπρόσωποι του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας αποφάσισαν να πορευτούν από κοινού – εκτός του ΚΚΕ- και ο συνδυασμός «Βιοτεχνική Ανάπτυξη – Συσπείρωση», με επικεφαλής τον Παύλο Ραβάνη, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, έχει ως μοναδικό στόχο του να συμβάλει στη στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης και στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

«Για να αποτελέσουν ξανά αναπτυξιακό όχημα, οι ΜμΕ χρειάζονται ένα επιμελητήριο, η διοίκηση του οποίου θα εντοπίζει τα προβλήματα, θα προτείνει στόχους και τα μέσα επίτευξής τους και θα συμβάλει στην αντιμετώπιση των αγκυλώσεων και των στρεβλώσεων της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Αθήνας θα συνεχίσει να στηρίζει τα συμφέροντα όλων ανεξαιρέτως των μελών του, και να συμβάλει στην υλοποίηση των ιδεών τους, μακριά από κομματικούς φραγμούς και πολιτικές παρατάξεις» όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:14