search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:40
MENU CLOSE

Έστειλαν τα φαβορί σε άλλο δρόμο στο Μαραθώνιο της Βενετίας και νίκησε το αουτσάιντερ! (βίντεο)

23.10.2017 05:55
Έστειλαν τα φαβορί σε άλλο δρόμο στο Μαραθώνιο της Βενετίας και νίκησε το αουτσάιντερ! (βίντεο) - Media

 

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον μαραθώνιο της Βενετίας. Από ένα λάθος, τα φαβορί που βρίσκονταν στην κορυφή της κούρσας οδηγήθηκαν σε λάθος δρόμο, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας Ιταλός δρομέας που ήταν αουτσάιντερ.

Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο. Ο αναβάτης της μοτοσικλέτας που οδηγούσε την ομάδα των έξι πρωτοπόρων αντί να συνεχίσει ευθεία – όπως ήταν η χάραξη της διάδρομης – έκανε μια αριστερή στροφή.

Το λάθος του το αντιλήφθηκε ένας συνάδελφός του, ο οποίος άρχισε με μανιώδεις κινήσεις να δείχνει στους έξι μαραθωνοδρόμους τον σωστό δρόμο. 

Η «παράκαμψη» αυτή, όμως, είχε ως αποτέλεσμα οι έξι αυτοί δρομεις να χάσουν δύο λεπτά και έτσι να δώσουν την ευκαιρία στον Ιταλό Eyob Faniel να βρεθεί στην πρώτη θέση και τελικά να κόψει πρώτος την κορδέλα του τερματισμού.

Τη στιγμή του λάθους ο Faniel βρισκόταν περίπου ένα λεπτό πίσω από την ομάδα των έξι.

Αποτέλεσμα της γκάφας αυτής (παραμένει άγνωστο αν έγινε κατά λάθος) ήταν ο Faniel να γίνει ο πρώτος Ιταλός που κερδίζει το συγκεκριμένο αγώνα στα 22 χρόνια της διεξαγωγής του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24