search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:00
MENU CLOSE

Αντζελίνα Τζολί: Στο κόκκινο χαλί με τις δυο κόρες της

23.10.2017 07:23
Αντζελίνα Τζολί: Στο κόκκινο χαλί με τις δυο κόρες της - Media

 

Υπόθεση κοριτσιών ήταν η πρεμιέρα της νέας ταινίας της Αντζελίνας Τζολί. Η ηθοποιός αποφάσισε να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί μαζί με τις δύο από τις τρεις κόρες της, την 12χρονη Ζαχάρα και την 11χρονη Σιλό.

Στην εμφάνισή της αυτή η 42χρονη σταρ του Χόλιγουντ επέλεξε να φωτογραφηθεί με λευκό φόρεμα, ενώ οι δύο κόρες της ντύθηκαν στα μαύρα.

Από τη βραδιά, εκτός από τα αγόρια της οικογένειας, απουσίαζε και η 9χρονη Βιβιέν, ενώ στην παρέα της Τζολί με τις δύο κόρες της, προστέθηκε αργότερα και η 13χρονη Σάρα Τσούντρι, που παίζει στην ταινία κινουμένων σχεδίων τον κεντρικό ρόλο τής Παβράνα.

Η ταινία The Brewwinner, στην οποία η Τζολί συμμετέχει στην παραγωγή, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου και βασίζεται στο μυθιστόρημα της Ντέμπορα Έλις.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:54