search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:14
MENU CLOSE

Απίστευτο: Μαχαίρωσαν δημοσιογράφο την ώρα που έκανε εκπομπή (Photos, σκληρές εικόνες)

23.10.2017 14:43
Φυλακές Λάρισας: Άγρια δολοφονία κρατούμενου - Τον σκότωσαν με μαχαίρι - Media

 

Επίθεση με μαχαίρι, την ώρα που έκανε εκπομπή σε δημοφιλή ραδιοφωνικό σταθμό, δεχθηκε δημοσιογράφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο λαιμό και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο κτίριο του ρωσικού ραδιοφωνικού σταθμού Έκο Μόσκβι (Ηχός της Μόσχας), όπου ένας άνδρας μπήκε και επιτέθηκε με μαχαίρι στη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του σταθμού, Τατιάνα Φελγκενάουερ, την οποία και τραυμάτισε στο λαιμό προτού τον ακινητοποιήσουν οι άνδρες της ασφάλειας του κτιρίου και τον παραδώσουν στην αστυνομία.

Δράστης της επίθεσης είναι ο 48χρονος Μπόρις Γκριτς, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Sputnik, είναι Γεωργιανής καταγωγής. Η αστυνομία ερευνά το κίνητρο της επίθεσης, ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κίνητρα ήταν προσωπικά.

Σημειώνεται ότι ο επικεφαλής των διωκτικών αρχών της Μόσχας καταδίκασε την επίθεση και διαβεβαίωσε τον διευθυντή του Έκο Μόσκβι ότι η υπόθεση θα διαλευκανθεί τάχιστα.

(πληροφορίες: Sputnik)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:14