14/11/2019 00:46:18

Ανεπανάληπτο τρολάρισμα του CNN στον Τραμπ: Ντοναλντ, να ένα μήλο (Video)

Ανεπανάληπτο τρολάρισμα του CNN στον Τραμπ: Ντοναλντ, να ένα μήλο (Video) - Media

 

Το ότι η σχέση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τα ΜΜΕ και ιδίως με αυτά που του ασκούν κριτική είναι τρικυμιώδης, είναι γνωστό. Όπως γνωστός είναι και ο τρόπος που ο Τραμπ προσπαθεί να αποκρούσει την κριτική που του ασκείται: χαρακτηρίζει ό,τι δεν του αρέσει ως "ψευδείς ειδήσεις" (fake news), έστω κι αν συχνά είναι αυτός που διαδίδει πράγματα που δεν ισχύουν.

Το CNN, ένα από τα ΜΜΕ που έχει δεχθεί ιδιαίτερα πυκνές επιθέσεις από τον Τραμπ αποφάσισε να τον τρολάρει με άγριο, αλλά και ιδιαίτερα λεπτό τρόπο. Δημιούργησε λοιπόν ένα βίντεο που δείχνει μόνο... ένα μήλο.

"Αυτό είναι ένα μήλο", λέει ο αφηγητής. "Κάποιοι θα σας πουν ότι είναι μπανάνα. Ίσως αρχίζουν να φωνάζουν μπανάνα, μπανάνα, μπανάνα, ξανά και ξανά. Ίσως γράψουν με κεφαλαία γράμματα ΜΠΑΝΑΝΑ. Ίσως αρχίσετε να πιστεύετε ότι είναι μπανάνα. Αλλά δεν είναι. Αυτό είναι ένα μήλο", καταλήγει το σποτ, με το μόττο "Πρώτα τα γεγονότα" του CNN.

Όλο το βίντεο είναι μια αναφορά στον τρόπο με τον οποίο ο Τραμπ προσπαθεί να ακυρώσει τους αντιπάλους του, και φυσικά έχει προκαλέσει τεράστια εντύπωση στις ΗΠΑ και όχι μόνο...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.