search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:47
MENU CLOSE

Αποκάλυψη-σοκ: Αρρωστημένες φαντασιώσεις και νέες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση κατά γνωστού σκηνοθέτη (Photos)

23.10.2017 17:05
Το Χόλιγουντ τα βάζει με τη σεξουαλική παρενόχληση - Αστέρες δημιουργούν πρόγραμμα αντιμετώπισής της - Media
 
Πλέον μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και ακραίες διαστροφές στο Χόλιγουντ, μετά τον ασκό του Αιόλου που άνοιξε το σκάνδαλο του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, και πολλές γυναίκες αποκαλύπτουν ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικών αρπακτικών στη βιομηχανία του θεάματος.
 
Η νέα αποκάλυψη έρχεται από την εφημερίδα Los Angeles Times η οποία φέρνει στο φως μαρτυρίες 38 γυναικών, οι οποίες κατηγορούν τον 72χρονο σκηνοθέτη και σεναριογράφο Τζέιμς Τόμπακ για σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται, τους έταζε λαμπερή καριέρα και διεθνή αναγνωρισιμότητα, με αντάλλαγμα να εκπληρώσουν τις αρρωστημένες ορέξεις του.
Ο Τόμπακ συνήθιζε να αυνανίζεται μπροστά σε όποια γυναίκα αρνούνταν να κάνει σεξ μαζί του, εκσπερματώνοντας στα παντελόνια τους ή πάνω στο σώμα τους. Τις ρωτούσε «Πόσο συχνά αυνανίζεσαι;» «Πόση ηβική τρίχα έχεις;» και τους έλεγε ότι δεν μπορούσε να λειτουργήσει σωστά, αν δεν εκσπερμάτωνε αρκετές φορές την ημέρα.
 
Η Λουίζ Πόστ, τραγουδίστρια του συγκροτήματος Βέρουκα Σαλτ, είπε ότι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Black and White: «”Άπλωσε” τα χέρια του πάνω μου και μου είπε ότι θα εκσπερματώσει, αν τον κοίταζα στα μάτια και τραβούσε τις θηλές του…Όλοι θέλουν να δουλέψουν, γι΄αυτό το ανέχονται. Αυτός είναι ο λόγος που το ανέχτηκα. Επειδή ήλπιζα να βρω και άλλη δουλειά».
Η ηθοποιός Τέρι Κον, γνώρισε τον Τόμπακ όταν ήταν 23 ετών. Πήγανε στο Σέντραλ Παρκ και εκείνος της είπε ότι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις κάποιον, είναι να κοιτάξεις τα μάτια του, όταν είναι σε οργασμό. Γονάτισε μπροστά της και άρχισε να τρίβετε στο πόδι της, λέγοντας της να τον κοιτάει στα μάτια. «Είχα σοκαριστεί, πάγωσα και δεν ήξερα τι να κάνω. Σκέφτηκα ότι αν αντιστεκόμουν, θα γίνονταν χειρότερα τα πράγματα».
 
Από την πλευρά του, ο 72χρονος σκηνοθέτης αρνήθηκε τα πάντα, λέγοντας στην εφημερίδα πως δεν έχει δει ποτέ στην ζωή του αυτές τις γυναίκες. Επίσης, υποστήριξε ότι τα τελευταία 22 χρόνια του είναι αδύνατο να διαπράξει τα όσα του καταμαρτυρούν οι γυναίκες, καθώς παίρνει φάρμακα για διαβήτη και καρδιακό πρόβλημα.
 
Σημειώνεται ότι το Τόμπακ έχει προταθεί για βραβείο Όσκαρ για το πρωτότυπο σενάριο της ταινίας «Bugsy» του Μπάρι Λέβινσον.
 
(πηγή: BBC/gossiptv.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:47