search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:07
MENU CLOSE

«Συναγερμός» στον Παναθηναϊκό με Γκιστ!

23.10.2017 17:56
«Συναγερμός» στον Παναθηναϊκό με Γκιστ! - Media

 

Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό με Γκιστ, δύο 24ωρα πριν το ματς με την ΤΣΣΚΑ! Ο Αμερικανός δεν «έβγαλε» την προπόνηση, λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα και στο «τριφύλλι» έχει σημάνει συναγερμός!

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα προπόνησης του Εξάστερου ενόψει ΤΣΣΚΑ (25/10, 20:00), λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού και στο «τριφύλλι» περιμένουν με αγωνία να δουν σε τι κατάσταση θα είναι ο 30χρονος και, κυρίως, αν θα είναι στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ για τη σπουδαία αναμέτρηση με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, στη Μόσχα.

Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς με τους Ρώσους και μάλιστα, η ομάδα θα πετάξει για τη Μόσχα με τον Ρίβερς να ακολουθεί κανονικά την αποστολή.

Ο Αμερικανός, θυμίζουμε, είχε πάρει ειδική άδεια για να πάει στις ΗΠΑ, λόγω της κηδείας της γιαγιάς του και απουσίασε από το ματς με τον ΓΣΛ Φάρο, αλλά και την προπόνηση της Δευτέρας.

Το πρωί της Τρίτης (24/10), ωστόσο, θα βρίσκεται ξανά στην Αθήνα και θα είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57