search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:05
MENU CLOSE

Late Night: Τι τηλεθέαση έκανε η νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1;

26.10.2017 09:22
Late Night: Τι τηλεθέαση έκανε η νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1; - Media

 

Πρεμιέρα με το Late Night έκανε τα μεσάνυχτα της Τρίτης ο Γιώργος Λιάγκας στον Ant1 και το κοινό υποδέχθηκε θερμά το νέο βήμα του παρουσιαστή.

Πρώτος καλεσμένος της εκπομπής  ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος, ένα πρόσωπο που είχε καιρό να κάνει κάποια τηλεοπτική εμφάνιση και αναμφιβήτητα είχε πολλά να πει…

Η τηλεθέαση για το Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα συγκέντρωσε ποσοστό 27,6% στο σύνολο και 30% στο δυναμικό κοινό. Σε τέταρτο η εκπομπή έφτασε μέχρι το 34,4%.

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στην δεύτερη εκπομπή ήταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις του παρουσιαστή, όχι όμως σε όλες…

Η δεύτερη εκπομπή σημείωσε, ωστόσο, πτώση στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, συγκριτικά με την πρεμιέρα, και «έκλεισε» με ποσοστό 17,7% στο γενικό και 20,1% στο δυναμικό κοινό.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48