search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:46
MENU CLOSE

Τα κορυφαία ντέρμπι Μίλαν – Γιουβέντους & Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ αποκλειστικά στην COSMOTE TV

26.10.2017 14:17
Ο Νοέμβριος που τέλειωσε ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος  - Media

 

Πλούσιο είναι και αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα της COSMOTE TV, σε αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Στο ποδόσφαιρο, όλα τα βλέμματα στρέφονται στο ντέρμπι της Serie A TIM, που δεν είναι άλλο από το Μίλαν-Γιουβέντους (Σάββατο 28/10, 19.00, COSMOTE SPORT 4HD), αλλά και σε αυτό της Premier League (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ –  Τότεναμ) (Σάββατο 28/10,  14.30, COSMOTE SPORT1HD).

Στο ισπανικό πρωτάθλημα της LaLiga Santander θα απολαύσουμε το Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα και τη δεύτερη συνάντηση σε έναν μήνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, με μια παλιά “αγαπημένη” (Σάββατο 28/10, 21.45, COSMOTE SPORT 2HD). Στο πρόγραμμα της Liga NOS ξεχωρίζει το Ρίο Άβε-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Παρασκευή 27/10, 23.00, COSMOTE SPORT 8HD), ενώ στην 10η αγωνιστική της Bundesliga ανήκει το ματς Μπάγερν Μονάχου-Λειψία (Σάββατο 28/10, 19.30, COSMOTE SPORT 3HD). Πέρυσι, το ίδιο ματς έκρινε την έκβαση του τίτλου, με τους Βαυαρούς να παίρνουν τη νίκη.

Ανάμεσα στις αναμετρήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος, που ανήκουν αποκλειστικά στο πρόγραμμα της COSMOTE TV, βρίσκεται η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα, στη Λάρισα, την οποία θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη 26/10, στις 19.30 (COSMOTE SPORT 3HD).

Συναρπαστικές αναμετρήσεις υπάρχουν στο πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT και για τους φαν του μπάσκετ. Η σεζόν του ΝΒΑ ξεκίνησε με μεγάλο ενδιαφέρον και συνεχίζεται την Παρασκευή 27/10, στις 03.00, με τον αγώνα των Bucks και του Γιάννη Αντετοκούνμπο, απέναντι στους Celtics. Όλες οι αναμετρήσεις του κορυφαίου μπασκετικού πρωταθλήματος παγκοσμίως, μεταδίδονται ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD, από το COSMOTE SPORT 4HD.

Στις ευρωπαϊκές συναντήσεις, ανήκουν τα παιχνίδια Γαλατασαράι-Φενέρμπαχτσε για την 4η ημέρα της TBF Basketball Super League (Κυριακή 29/10, 16.00, COSMOTE SPORT 4HD) και το Μπαρτσελόνα-Μούρθια (13.30, COSMOTE SPORT 4HD), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στη ACB Liga Endesa. Τη Δευτέρα 30/10, στις 19.00, θα συντονιστούμε με το COSMOTE SPORT 4HD, για να παρακολουθήσουμε το παιχνίδι Παναθηναϊκός Superfoods-Προμηθέας Πάτρας, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Οι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα απολαύσουν την Παρασκευή 27/10, στις 04.50 τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές αλλά και τον αγώνα της Κυριακής 29/10 του παγκοσμίου πρωταθλήματος MotoGP (08.30, COSMOTE SPORT 5HD). Στη Formula1, οι συνδρομητές θα δουν αν ο Λιούις Χάμιλτον, θα εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή. Την Παρασκευή 27/10, θα συνδεθούμε με το Μεξικό, μέσω του COSMOTE SPORT 5HD, για τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές (17.50), ενώ τον αγώνα της Κυριακής 29/10, θα τον παρακολουθήσουμε στις 20.45.

Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, ξεχωρίζουν για ακόμα μία εβδομάδα μοναδικές κινηματογραφικές πρεμιέρες για όλα τα γούστα.

Στο COSMOΤΕ CINEMA 1HD, παρακολουθούμε σε Α’ προβολή την Πέμπτη 26/10, την βραβευμένη με OSCAR® κοινωνική ταινία του Ασγκάρ Φαραντί, Ο Εμποράκος (The Salesman) (21.00, ζώνη Red Carpet Premieres). Στο ίδιο κανάλι, ξεχωρίζει η πρεμιέρα της sci-fi ταινίας του Ρούπερτ Σάντερς, Το Φάντασμα στο Κέλυφος (Ghost in the Shell), με την Σκάρλετ Γιόχανσον (Κυριακή 29/10, 21.00, ζώνη Blockbuster), βασισμένη στο ομώνυμο manga του Masamune Shirow.

Τη Δευτέρα 30/10, στις 21.00, οι φαν της δράσης, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε Α’ Προβολή την ταινία Το Τέλειο Όπλο (The Perfect Weapon) με τον Στίβεν Σίγκαλ, (Δευτέρα 30/10, 21.00, ζώνη Action), ενώ στη ζώνη Family του COSMOTE CINEMA 1HD, οι μικροί φίλοι θα παρακολουθήσουν σε Α’ προβολή το animation της Disney, Ο Καλόσαυρος (The Good Dinosaur) (Σάββατο 28/10, 21.00).

Στο COSMOΤΕ CINEMA 2HD, δεν χάνουμε σε Α’ Προβολή το ντοκιμαντέρ Yogananda: Το Ταξίδι της Αφύπνισης (Awake: The Life of Yogananda), αφιερωμένο στον Ινδό γκουρού Παραμαχάνσα Γιογκανάντα ο οποίος ήταν ο πρώτος που διέδωσε το διαλογισμό και την γιόγκα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη (Παρασκευή 27/10, 22.00, ζώνη Doc O’ Clock).

Ανήμερα του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, θα παρακολουθήσουμε στο COSMOTE CINEMA 2HD, ταινίες με επίκεντρο τον ΄Β Παγκόσμιο Πόλεμο.  Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει σε Α’ Προβολή το πολεμικό δράμα Ο Επίλεκτος (Chosen) του βραβευμένου στις Κάννες για την προηγούμενη ταινία του, Τζασμίν Ντισντάρ (Σάββατο 28/10, 22.00). Την ίδια ημέρα στις 15.30, θα προβληθεί η γαλλική ταινία Μαίος 1940: Η Μεγάλη Φυγή, ενώ στις 17.30, η ταινία Red Tails για μια ομάδα πιλότων το 1944. Στις 19.45 βλέπουμε την υποψήφια για OSCAR®, κατασκοπική ταινία, Οι Σύμμαχοι (Allied) με τον Μπραντ Πιτ και την Μαριόν Κοτιγιάρ. Τα μεσάνυχτα βλέπουμε την ταινία War Pigs για μια μυστική αποστολή ενάντια στους Ναζί.

Επίσης, στο κανάλι συνεχίζεται το αφιέρωμα στον πολυβραβευμένο Πέδρο Αλμοδοβάρ με την ταινία Γύρνα Πίσω (Volver), με την Πενέλοπε Κρουζ, η οποία διεκδίκησε OSCAR®, για την ερμηνεία της στην ταινία (Τρίτη 31/10, 22.00).

Στο κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου, συνεχίζεται το αφιέρωμα στην Μέλπω Ζαρόκωστα, με την ταινία του Ντίνου Δημόπουλου, Η Βίλα των Οργίων του (Δευτέρα 30/10, 20.00).

Στις πρεμιέρες του Village Cinema HD, ξεχωρίζει την Παρασκευή 27/10, στις 21.00, η κομεντί γαλλικής παραγωγής,  Chic! του Ζερόμ Κρονιό, με την Φανί Αρντάν.

Τέλος, μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους από την Πέμπτη 26/10, το blockbuster Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Σύγκρουση (War of the Planet of the Apes), τρίτο μέρος  του reboot και συνολικά της ένατης ταινίας, της ομώνυμης σειράς ταινιών.

Milwaukee Bucks VS Boston Celtics

Η σεζόν του ΝΒΑ ξεκίνησε και την Παρασκευή 27/10 στις 03.00, οι φαν του μπάσκετ θα απολαύσουν τη συνάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Milwaukee Bucks με τους Boston Celtics (COSMOTE SPORT 4HD).

Παιχνίδι τίτλου

H 10η αγωνιστική της Premier League περιλαμβάνει και ένα από τα παιχνίδια που αναμένεται να κρίνουν την έκβαση του τίτλου. Το Σάββατο 28/10, στις 14.30, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα υποδεχθεί την Τότεναμ (COSMOTE SPORT1HD). Οι Σπερς έχουν αποδείξει πως λειτουργούν έξοχα μακριά από την έδρα τους, κάτι που θέλουν να επιβεβαιώσουν και κατά την επίσκεψή τους στο “Ολντ Τράφορντ”, με τους γηπεδούχους να καιροφυλακτούν, ώστε να “κλέψουν” την πρώτη θέση από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Mάχη μέχρι τέλους

Ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο  “έβαλε” φωτιά στη βαθμολογία του παγκοσμίου πρωταθλήματος MotoGP. O Mαρκ Μάρκεθ εξακολουθεί να ηγείται της βαθμολογίας, αλλά με εύθραυστη διαφορά από τον Ιταλό, γεγονός που κάνει τη νίκη απαραίτητη για τον κάτοχο του τίτλου, εν όψει του Sepang Circuit, δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Την Παρασκευή 27/10, στις 04.50 θα δούμε τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, ενώ τον αγώνα, την Κυριακή 29/10, στις 08.30 (COSMOTE SPORT 5HD).

Η… βούλα στον τίτλο

O Λιούις Χάμιλτον τερμάτισε πρώτος στην Ιαπωνία, διασφαλίζοντας έναν ακόμα τίτλο παγκόσμιου πρωταθλητή στη Formula1. Η Ferrari μολονότι δημιούργησε το πιο γρήγορο μονοθέσιο, δείχνει να μένει μία ακόμα σεζόν χωρίς τίτλο, καθώς ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι δεύτερος στη γενική κατάταξη, με μεγάλη απόσταση από τον κάτοχο του στέμματος. Το σιρκουί του Autódromo Hermanos Rodríguez, έχει σημασία, ως προς τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου από τον Βρετανό. Έτσι, θα είμαστε συντονισμένοι στο COSMOTE SPORT 5HD, από την Παρασκευή 27/10, στις 17.50 για τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, μέχρι τον αγώνα της Κυριακής 29/10, στις 20.45.

Ο Εμποράκος (The Salesman) – Α’ Προβολή

Ο Εμάντ και η Ράνα, είναι ζευγάρι και αναγκάζονται να αφήσουν το ετοιμόρροπο διαμέρισμά τους και να μετακομίσουν  στην Τεχεράνη. Η σχέση τους αρχίζει να αλλάζει, ενώ η παράσταση «Ο Θάνατος του Εμποράκου», στην οποία συμμετέχουν, συνεχίζεται. Η ταινία έχει βραβευτεί με OSCAR® καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας (Πέμπτη 26/10, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Red Carpet Premieres).

Το Τέλειο Όπλο (The Perfect Weapon) – Α’ Προβολή

Μια μυστική κυβερνητική οργάνωση ελέγχει όλες τις πτυχές της ανθρώπινης ζωής. Όλοι οι “εχθροί του κράτους” αντιμετωπίζονται με τον σκληρότερο τρόπο και οι περισσότεροι εκτελούνται από συνεργάτες και δολοφόνους της οργάνωσης. Ο Condor, είναι ο καλύτερος πράκτορας και πρωτοστατεί στις εκτελέσεις. Ωστόσο, στην τελευταία του αποστολή αποτυγχάνει να σκοτώσει έναν ηγέτη της αντιπολίτευσης και βρίσκει τον εαυτό του κυνηγημένο από την ίδια κυβερνητική υπηρεσία στην οποία εργάζεται (Δευτέρα 30/10, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Action).

Ο Επίλεκτος (Chosen) – Α’ Προβολή

To πολεμικό δράμα του Τζασμίν Ντισντάρ αφηγείται την ιστορία του Σονσόν, ενός Ούγγρου πολίτη του οποίου το κουράγιο διαμόρφωσε την πορεία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Όταν οι γερμανικές δυνάμεις καταλαμβάνουν το χωριό του το 1943 και προκαλούν το θάνατο της συζύγου του, εκείνος αποφασίζει να αναλάβει δράση. Καθώς οι Ναζί συλλαμβάνουν μια ομάδα μαχητριών της αντίστασης, ο Σονσόν προσποιείται έναν αξιωματικό των SS για να βοηθήσει στην απελευθέρωσή τους (Σάββατο 28/10, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD).

To Φάντασμα στο Κέλυφος (Ghost in the Shell) – Α’ Προβολή

Σε έναν μελλοντικό κόσμο όπου ανθρώπινα μέλη μπορούν να εμφυτεύονται σε μηχανικούς σκελετούς, μια αστυνομικός με ανθρώπινο μυαλό μέσα σε τεχνητό σώμα (Σκάρλετ Γιόχανσον) έχει ως αποστολή να πολεμήσει το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Ενώ αναζητά έναν επικίνδυνο εγκληματία, η ίδια κάνει μια συγκλονιστική ανακάλυψη, που έχει σχέση με το δικό της παρελθόν (Κυριακή 29/10, 21.00, ζώνη Blockbuster).

Blue Planet II – Nέος Κύκλος

Οι συνδρομητές της COSMΟΤΕ TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ Blue Planet II, σε Α’ τηλεοπτική προβολή την Κυριακή 29/10, στις 22.00. Συνέχεια του βραβευμένου με 2 Emmy® Blue Planet, το Blue Planet II μας ταξιδεύει στους ωκεανούς του πλανήτη, με σπάνια πλάνα και υλικό που δεν έχουμε ξαναδεί (BBC Earth HD). 

Rachel Hunter’s Tour of Beauty – Πρεμιέρα

Το γνωστό μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια Ρέιτσελ Χάντερ επισκέπτεται διαφορετικούς προορισμούς και προσπαθεί να ανακαλύψει μυστικά ομορφιάς και ευεξίας.  Σε αυτό το επεισόδιο, επισκέπτεται την εξωτική Χαβάη και μαθαίνει ότι τα μυστικά αυτά βρίσκονται καλά κρυμμένα στη φύση (Κυριακή 29/10, 22.00, Fine Living)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:45