search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:10
MENU CLOSE

Φρίκη: Βασάνισαν και δολοφόνησαν 48χρονη Κινέζα στον Άγιο Παντελεήμονα

26.10.2017 14:44
Σε συνεχή έξαρση η αστυνομική βία στην Ελλάδα - Media
 
Θύμα άγριου βασανισμού έπεσε 48χρονη Κινέζα, το πτώμα της οποίας βρέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στον Άγιο Παντελεήμονα.
 
Η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, ωστόσο από τη νεκροψία προέκυψαν ανατριχιαστικά στοιχεία: σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο δολοφόνος της άτυχης γυναίκας την χτύπησε επανειλημμένα στο κεφάλι με σιδερογροθιά, της τύλιξε γύρω από το στόμα και τη μύτη ένα ύφασμα και της έβαλε σακούλα στο κεφάλι, με συνέπεια να πεθάνει από ασφυξία.
 
Το πτώμα της 48χρονης εντοπίστηκε από τον σπιτονοικοκύρη της ο οποίος μπήκε στο διαμέρισμα λόγω της έντονης δυσοσμίας από τη σήψη και ανακάλυψε τη σορό, δεμένη χειροπόδαρα και τυλιγμένη με σεντόνι κάτω από το κρεβάτι της.
 
Η νεκροψία έδειξε ότι το θύμα έφερε πέντε θλαστικά τραύματα στο κεφάλι με αμβλύ όργανο, πιθανόν σιδερογροθιά, ενώ τα περισσότερα τραύματα ήταν πίσω από το αυτί και στα ινιακό και βρεγματικό οστό. Ακόμη μία βαθιά εκδορά στην ωμοπλάτη φανέρωνε ότι την χτύπησε με δύναμη σε κάποιο αντικείμενο και ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός και αποφρακτικός εξαιτίας κυρίως της περίδεσης με το ύφασμα στο στόμα και την μύτη της και λιγότερο εξαιτίας της σακούλας που ήταν χαλαρά τοποθετημένη στο κεφάλι. 
 
Ο χρόνος θανάτου προσδιοριζόταν γύρω στις 2,5 ημέρες ενώ οι διωκτικές αρχές προβληματίζονται από δύο στοιχεία: το ότι το πτώμα ήταν ντυμένο, καθώς και το ότι το διαμέρισμα δεν είχε παραβιαστεί ούτε έφερε εικόνα έρευνας, γεγονός που οδηγεί τους αστυνομικούς να προσανατολίζουν τις έρευνές τους για την ανεύρεση του δράστη ανάμεσα στον κύκλο των γνωστών του θύματος.
 
(πληροφορίες: efsyn.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:08