search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:29
MENU CLOSE

Η Μαίρη και ο Γιώργος για καλό σκοπό: Δείτε τα απρόοπτα στο backstage βίντεο από τα γυρίσματα για την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

26.10.2017 15:16
Δείτε τα φορέματα που φόρεσαν οι πριγκίπισσες στο γάμο τους, από το 1973 μέχρι σήμερα (Photos)  - Media
 
Η Μαίρη και ο Γιώργος για καλό σκοπό: Δείτε τα απρόοπτα στο backstage βίντεο από τα γυρίσματα για την «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»
Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι, με το ποσό που θα προσφέρει ο ΟΠΑΠ στην ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού» να έχει ξεπεράσει ήδη τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ!
Όλοι με ένα απλό download της εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο ή tablet μπορούμε να συμμετέχουμε ΔΩΡΕΑΝ και να συμβάλουμε στην ανακαίνιση των δύο νοσοκομείων.
Αρκεί να ακολουθήσουμε 3 πολύ απλά βήματα:
 
1.       Κατεβάζουμε την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς»
 
2.      Παίζουμε
 
3.      Ο ΟΠΑΠ προσφέρει για εμάς
 
Για τα παιδιά είμαστε όλοι μια ομάδα
H «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» έκανε εφέτος δύο δυνατές μεταγραφές. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Γιώργος Πρίντεζης στηρίζουν έμπρακτα την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και μας καλούν όλους να γίνουμε «συμπαίκτες» τους κατεβάζοντας την εφαρμογή.
Δείτε το backstage βίντεο από τα γυρίσματα του διαφημιστικού όπου πρωταγωνιστούν:
https://youtu.be/IHIDl3Rh_K8
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26