search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:11
MENU CLOSE

Λεμονής: «Χρειαζόμαστε έναν δυνατό Παναθηναϊκό»

26.10.2017 16:25
Λεμονής: «Χρειαζόμαστε έναν δυνατό Παναθηναϊκό» - Media

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού χαρακτήρισε το ματς του Σαββάτου ως το «απόλυτο ντέρμπι» και αναφέρθηκε σε Φορτούνη, κόσμο αλλά τον στόχο των Χριστουγέννων. 

Είναι το ντέρμπι των «αιωνίων». Το «απόλυτο ντέρμπι» όπως σωστά το χαρακτήρισε ο Τάκης Λεμονής μιλώντας στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ καλείται να δώσει ένα δεύτερο συνεχόμενο σημαντικό παιχνίδι μέσα στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Και παρά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στο εξωαγωνιστικό κομμάτι ο Τάκης Λεμονής τόνισε πως θα ήταν «εγκληματικό» να υποτιμήσει η ομάδα του το συγκεκριμένο ματς.

«Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό σαν αντίπαλο και χαιρόμαστε και ευχαριστιόμαστε τις νίκες μας όταν είναι δυνατός. Το ελληνικό πρωτάθλημα και το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζονται έναν δυνατό Παναθηναϊκό», είπε ερωτηθείς για την κατάσταση του Παναθηναϊκού για να προσθέσει:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που έχει αρκετά καλή δομή στο παιχνίδι της. Και στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι. Είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Ομως το κυριότερο είναι ότι είναι ένα ντέρμπι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Είναι το απόλυτο ντέρμπι στην Ελλάδα. Ανεξαρτήτου κατάστασης των δύο ομάδων» και ολοκλήρωσε για το ντέρμπι λέγοντας πως:

«Είναι ξεκάθαρο εάν δεις την ιστορία επικρατεί αυτή η κατάσταση. Ανεξαρτήτου κατάστασης των δύο ομάδων το ντέρμπι είναι ντέρμπι. Οι δύο φανέλες θα πρέπει να μονομαχήσουν σκληρά για τη νίκη».

Ο Τάκης Λεμονής αναφέρθηκε ξεχωριστά και για κάποιος παίκτες. Ειδικά για τον Κώστα Φορτούνη είπε πως «Ο Κώστας οφείλει να συνεχίσει ν’ ακολουθεί την πορεία που άρχισε στο ματς με τον Πανιώνιο. Μίλησε αρκετός κόσμος γι’ αυτόν. Νομίζω ήρθε η ώρα του Κώστα να μιλήσει».

Οσο για τον Μποτία τόνισε ότι «θα είναι διαθέσιμος» ενώ για τον Εμενίκε εξήγησε πως «είναι ένας παίκτης που θέλουμε πολύ να μας βοηθήσει».

Ο Τάκης Λεμονής ρωτήθηκε και γι’ άλλα θέματα που αφορούν το ντέρμπι.

«Πρέπει να δώσουμε την εικόνα στους νέους μας παίκτες τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι. Να τους βάλουμε γρήγορα στο κλίμα του αγώνα και να τους προετοιμάσουμε» και πρόσθεσε

«Θα είναι εγκληματικό να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει καλή ομάδα. Εχει πολύ καλούς παίκτες, καλό σύνολο και καλό προπονητή. Ειλικρινά το λέω. Δε το λέω για να πω ότι πάμε σε ένα δύσκολο ματς. Μη περιμένετε ότι θα πάμε κάπου και θα περάσουμε ένα εύκολο απόγευμα. Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη δουλειά».

Οσον αφορά τον στόχο που έχει βάλει ο Λεμονής; «Εχουμε βάλει έναν στόχο για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Να είμαστε στην κορυφή. Το είχα πει και πριν τα παιχνίδια με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ στους παίκτες μου».

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03