search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:02
MENU CLOSE

Μάζευε ελιές και έπεσε από ύψος τριών μέτρων

27.10.2017 07:28
Ερευνητική δράση για το Ελληνικό γενετικό υλικό της αγροτικής παραγωγής - Media

 

Σοβαρά τραυματισμένος διακομίστηκε το βράδυ της Πέμπτης  στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου ένας 43χρονος Αλβανός, ο οποίος δέχτηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και στη συνέχεια εισήχθη στη Χειρουργική κλινική.

Ο 43χρονος μάζευε ελιές σε χωράφι στη Σκιάθο όταν συνέβη το ατύχημα. Για άγνωστο λόγο έχασε την ισορροπία του ενώ βρισκόταν σε ύψος τριών μέτρων, και σε δευτερόλεπτα βρέθηκε στο κενό. Ο εργάτης χτύπησε στα πλευρά και τον μηρό, και άμεσα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, απ’ όπου κρίθηκε σκόπιμο να δεχθεί νοσοκομειακή περίθαλψη.

Ο τραυματίας, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος, μεταφέρθηκε με σκάφος στον Βόλο, και το απόγευμα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε από το λιμάνι. Ο 43χρονος παραμένει νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Να επισημανθεί, ότι την τρέχουσα περίοδο που έχει ξεκινήσει η συγκομιδή της ελιάς, απαιτείται να επιδεικνύεται μεγάλη προσοχή από τους εργάτες, και σε κάθε περίπτωση να λαμβάνονται όλα τα μέτρα ασφάλειας για την αποφυγή ατυχημάτων.

Πηγή: taxydromos.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:02