search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:40
MENU CLOSE

Έλεν Ντε Τζένερις: Όλο το Twitter εναντίον της – Τα λόγια που προκάλεσαν την οργή του διαδικτύου (Photo)

27.10.2017 08:16
Έλεν Ντε Τζένερις: Όλο το Twitter εναντίον της - Τα λόγια που προκάλεσαν την οργή του διαδικτύου (Photo) - Media

 

H Κέιτι Πέρι την Πέμπτη είχε γενέθλια και πολλοί ήταν εκείνοι που της έσπευσαν να της ευχηθούν στα social media. Ανάμεσά τους και η κωμικός και παρουσιάστρια Ελεν Ντε Τζενέρις, η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό και γνωστή για το χιούμορ της.  

Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε, ωστόσο, να ευχηθεί στην τραγουδίστρια προκάλεσε την οργή των διαδικτυακών της φίλων με το twitter να παίρνει «φωτιά» από τα αρνητικά σχόλια.

 «Χρόνια πολλά, @KatyPerry! Ήρθε η ώρα να βγάλεις έξω τα μεγάλα μπαλόνια!» έγραψε χαρακτηριστικά η κωμικός και παρουσιάστρια ποστάροντας την παρακάτω φωτογραφία. 

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες με πολλούς να τονίζουν ότι αν ένα τέτοιο σχόλιο γινόταν από έναν άνδρα θα προκαλούσε πανικό, ιδιαίτερα μετά από το σκάνδαλο του Αμερικανού παραγωγού Χάρβεϊ Γουάισταϊν.

Μέχρι στιγμής η παρουσιάστρια έχει επιλέξει να μην τοποθετηθεί και να μην δώσει καμιά απάντηση σε όλες αυτές τις αρνητικές κριτικές… 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:32