search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:37
MENU CLOSE

Άσχημα τα νέα για το «Πάμε Πακέτο»: Δείτε τα ποσοστά που σημείωσε στην πρεμιέρα του

27.10.2017 08:52
Άσχημα τα νέα για το «Πάμε Πακέτο»: Δείτε τα ποσοστά που σημείωσε στην πρεμιέρα του  - Media

 

H Βίκυ Χατζηβασιλείου αντέδρασε έντονα όταν ενημερώθηκε για την αλλαγή μέρας και ώρας προβολής του «Πάμε Πακέτο» και όπως φαίνεται δεν είχε άδικο.

Η κοινωνική εκπομπή δεν σημείωσε τα αναμενόμενα ποσοστά στην πρεμιέρα του στον ALPHA ούτε και αυτά που είχαν συνηθίσει στον σταθμό.

Πιο συγκεκριμένα, το «Πάμε Πακέτο» σημείωσε μέσο όρο 25,1% στο σύνολο των τηλεθεατών και 13,2% στο νεανικό κοινό – το οποίο ούτως ή άλλως, δεν ήταν το μεγάλο ατού της εκπομπής. Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι τη φετινή σεζόν η εκπομπή έχει ισχυρό ανταγωνισμό με προγράμματα που ήδη έχουν γινει αγαπητά στο τηλεοπτικό κοινό. 

Όπως φαίνεται και από τους σχετικούς πίνακες τη “μάχη” κέρδισε το The Voice που επικράτησε τόσο του Nomads όσο και του “Πάμε Πακέτο”. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 πέρασε την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου στο δυναμικό κοινό, ενώ το “Πάμε Πακέτο” κέρδισε το Nomads στο γενικό σύνολο. Ωστόσο, το “Πάμε Πακέτο” έχει συνηθίσει σε υψηλές “πτήσεις” στην τηλεθέαση, κάτι που στη φετινή πρεμιέρα δεν κατάφερε…

 

Πηγή: zappit

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:37