search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:58
MENU CLOSE

Δεν πάω πουθενά πουθενά εδώ θα κάτσω…

01.11.2011 22:05
Δεν πάω πουθενά πουθενά εδώ θα κάτσω… - Media

Της Μιχαλούς

Το σύστριγγλο έγινε πάλι χθες όχι μόνο στην πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης… Ήμασταν πάλι πρωταγωνιστές, με την κακή έννοια βέβαια.

Της Μιχαλούς

Το σύστριγγλο έγινε πάλι χθες όχι μόνο στην πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης… Ήμασταν πάλι πρωταγωνιστές, με την κακή έννοια βέβαια.

Τα κατάφερε και πάλι η Πρωθυπουργάρα μας. Τα έκανε για άλλη μια φορά μπάχαλο με τον νέο του πολιτικό τέχνασμα – το δημοψήφισμα! Τα αποφάσισε στα γρήγορα ώστε να αποφύγει τις εκλογές. Φοβάται την κατάρρευση του.

Έχει αποφασίσει να παραμείνει στο τιμόνι του ΠΑΣΟΚ ή αν δεν τα καταφέρει να οδηγήσει ο ίδιος το ΠΑΣΟΚ στην επόμενη εκλογική του συντριβή. Δεν το βάζει κάτω με τίποτα!

Δεν δίνει καμιά σημασία στο ευρώ που πέφτει, στα χρηματιστήρια που έχουν πάρει την κατιούσα για τα καλά, για το πανικό στις τράπεζες καθώς υπάρχει περίπτωση να χάσουν έναν τόσο καλό πελάτη όπου θα δώσουν 100 δις για να πάρουν 130 δις. Όλα στον άερα.

Ο Μεγάλος  παίρνει τον χρόνο του, παγώνει  τα πάντα και πάει Κάννες όχι για να την κάνει αλλά για να παρευρεθεί στο συνέδριο των G20! Εκεί θα πάρει τις αποφάσεις του λέει και όχι εδώ! Περιμένει κατευθύνσεις, πέρα από τον Ατλαντικό ! !!

Παίζει τα ρέστα του. Ωστόσο αν δεν του βγούν δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση να μαζέψει το θέμα του δημοψηφίσματος όπως είχε κάνει και τότε που ζητούσε το πρωί Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας από τον Αντώνη Σαμαρά και το βράδυ τα γύρισε με ένα ωραιότατο διάγγελμα στο Ελληνικό λαό.

Θα γίνουμε πάλι στο ίδιο έργο θεατές δηλαδή …Πρέπει όμως κάποιος να του πεί ότι σε κάθε περίπτωση έχει αφήσει ήδη τη σφραγίδα της πολιτικής ανικανότητας του στην ιστορία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 12:57