search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:46
MENU CLOSE

«Κόλαση» για τα «fake news»: Αρπάχτηκαν Κουίκ-Θεοδωράκης (Video)

27.10.2017 12:52
Το «δηλητηριώδες» tweet του Σταύρου Θεοδωράκη για την ομιλία Τσίπρα - Media

 

«Λάδι στη φωτιά» της ούτως ή άλλως έντονης συζήτησης στη Βουλή -στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού»- έριξε ο ισχυρισμός του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, ότι η κυβέρνηση «εξέθρεψε» τα fake news.

O ισχυρισμός αυτός του κ. Θεοδωράκη φαίνεται ότι εξόργισε τον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος φέρεται να είπε «άντε ρε κακομοίρη» απευθυνόμενος στον κ. Θεοδωράκη, αν και η φράση αυτή δεν ακούγεται στο βίντεο, ούτε καταγράφηκε στα πρακτικά της βουλής.

«Θα σας παρακαλούσα να μην παρεμβαίνετε και να μην προκαλείτε με χαρακτηρισμούς που μπορώ να σας τους επιστρέψω στο πολλαπλάσιο. Και τουλάχιστον όχι από τα υπουργικά έδρανα αυτή τη στιγμή», σχολίασε ο κ. Θεοδωράκης, με τον υφυπουργό Εξωτερικών να φέρεται και πάλι να του απαντά: «Θα τα πούμε έξω».
 
Η φράση αυτή εξόργισε τον κ. Θεοδωράκη, ο οποίος σημείωσε δηκτικά: «Αρχίσατε τα “θα τα πούμε έξω”; Το έχω ακούσει και από την Χρυσή Αυγή αυτό, θα μου το πείτε και εσείς τώρα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03