search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:58
MENU CLOSE

Σπάει τη σιωπή του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για το χωρισμό του – «Βλέπεις να φοράω βέρα;…» (Video)

27.10.2017 15:01
Οργή Μπουρδούμη για τον Πρόεδρο των Κορφιάτικων Βραβείων - Media
 
Έχοντας πάρει μια μικρή απόσταση από τον ξαφνικό χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, λίγο πριν το γάμο, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι αρκετά φειδωλός σχετικά με το ότι συνέβη.
 
«Δεν φοράω βέρα. Βλέπεις να φοράω βέρα; Από ό,τι λένε όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Προχωράς, μαθαίνεις ή δεν μαθαίνεις και πάει λέγοντας» ανέφερε στον ΣΚΑΪ.
 
«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για ψέματα ή αλήθειες. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Αν αρχίσεις να σχολιάζεις το οτιδήποτε λέγεται, δεν θα πας πουθενά. Η σιωπή είναι χρυσός και δεν χρειάζεται να σχολιάζεις, ή να ανοίξεις κι άλλο την συζήτηση. Είναι έτσι αυτό το παιχνίδι της δημοσιότητας. Δεν είμαι και εγώ καινούριος. Είμαστε μπροστά στα φώτα και τα φώτα μπορεί καμιά φορά να σε κάψουν» συνέχισε ο ηθοποιός.

(πηγή: zappit.gr)
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:54