search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:38
MENU CLOSE

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Ολυμπιακό

27.10.2017 17:26
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Ολυμπιακό - Media

 

Έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός. Δείτε τους 20 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή, πέντε έμειναν εκτός.

Χωρίς εκπλήξεις ή προβλήματα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Εκτός, όπως αναμενόταν, έμεινε ο Τσάβες, καθώς δεν είναι ακόμη σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ειδικά σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι, ενώ… παρέα θα του κάνουν οι εξίσου ανέτοιμοι Λουτσιάνο, Τζανδάρης. Παράλληλα, «κόπηκαν» και οι Άλτμαν (τιμωρημένος)-Αυλωνίτης (λόγους τακτικής).

Από την άλλη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε κανονικά τον Κουτρουμπή, αν και πιθανότατα το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα αποτελείται από τους Μολέδο-Κολοβέτσιο. Μία θέση «παίζεται» για το ένα «φτερό» της επίθεσης ανάμεσα στον Λουντ και τον «ανεβασμένο» Μουνιέ, με τον Φινλανδό να έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει βασικός.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή: Βλαχοδήμος, Διούδης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Καμπέσας, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Μολίνς, Πίσπας.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:36