search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:01
MENU CLOSE

Δώρα Ζέμπερη: Το προφίλ του δράστη της άγριας δολοφονίας (Video)

27.10.2017 18:26
Ομολογία-σοκ του δολοφόνου: Τη σκότωσα για 5 ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο - Media

 

Η άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στο Β’ νεκροταφείο Αθηνών που συγκλόνισε το πανελλήνιο βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών της αστυνομίας

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Βασίλη Χύτο, στην εκπομπή «Live News» στο E-TV, τρεις είναι οι ύποπτοι που εξετάζονται από την αστυνομία.  Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εικάζουν ότι ο δράστης έχει ύψος 1,70 – 1,75, είναι αδύνατος και έχει περιορισμένη μυική δύναμη.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προσπάθεια εντοπισμού του δράστη βασιζόμενοι σε μαρτυρίες και έχουν σχεδιάσει την διαδρομή που μπορεί να ακολούθησε, έχοντας υλικό από τουλάχιστον τρεις κάμερες ασφαλείας.

Μέχρι στιγμής, ο δράστης φαίνεται να εγκατέλειψε τον τόπο του εγκλήματος παίρνοντας μαζί του το κινητό και την τσάντα της Δώρας Ζέμπερη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:01