search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:44
MENU CLOSE

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των σπουδαστών στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο

27.10.2017 18:54
Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των σπουδαστών στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο - Media

 

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για χιλιάδες φοιτητές οι οποίοι σπουδάζουν στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά τμήματα του Ανοικτού Πανεπιστημίου, αφού εν μέσω του χειμερινού εξαμήνου πολλά τμήματα παραμένουν «ορφανά» από επιβλέποντες καθηγητές, με συνέπεια τα μαθήματα να μην έχουν ξεκινήσει και κανείς να μην γνωρίζει  το πότε θα συμβεί αυτό.

Επιπλέον, πολλές θεματικές ενότητες, βάσει της κατάρτισης του προγράμματος συμπίπτουν με συνέπεια  ο φοιτητής να είναι υποχρεωμένος να  βρίσκεται σε δύο… διαφορετικές αίθουσες ή …περιοχές ταυτόχρονα… !

Προκειμένου να  περιορίσει τις αντιδράσεις και σε μια προσπάθεια καθησυχασμού των φοιτητών και φοιτητριών, οι οποίοι κάθε χρόνο καταβάλλουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρηματικό ποσό για κάθε θεματική ενότητα, η διοίκηση του ΕΑΠ εξέδωσε νέα ανακοίνωση, όπου αφού ζητεί την κατανόηση των φοιτητών αποδίδοντας τις καθυστερήσεις στη μη κατάρτιση των πινάκων επιτυχόντων καθηγητών, προανήγγειλε παράταση του χειμερινού εξαμήνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση το ΕΑΠ, αναφέρει:

«Αγαπητές/οί φοιτήτριες/ές,

συμμεριζόμαστε την ανησυχία σας, σχετικά με την καθυστέρηση ορισμού των Επιβλεπόντων Καθηγητών για την Τελική Δήλωση Θέματος Διπλωματικής Εργασίας. Η καθυστέρηση οφείλεται στην καθυστερημένη οριστικοποίηση των πινάκων υποψηφίων ΣΕΠ για τα ακαδημαϊκά έτη 2017-2020. Η διαδικασία αυτή έχει όμως ολοκληρωθεί πλέον και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την 1η Νοεμβρίου 2017 και σταδιακά ανά Πρόγραμμα Σπουδών, θα μπορείτε να πληροφορηθείτε μέσα από την ηλεκτρονική καρτέλα “Δήλωση ΔΕ 2017-2018” στο open.eap.gr, την ανάθεση των επιβλεπόντων Καθηγητών, για να υποβάλετε την Τελική Δήλωση Θέματος Δ.Ε. και να προβείτε στην καταβολή της οικονομικής σας συμμετοχής βάσει των επισυναπτόμενων οδηγιών.

Το τμήμα Μητρώου Φοιτητών και οι Διευθυντές των Προγραμμάτων Σπουδών καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες. Η οποιαδήποτε καθυστέρηση στην ανάθεση επιβλεπόντων καθηγητών του προγράμματος σας, δεν θα επηρεάσει αρνητικά τις σπουδές σας, καθώς θα σας δοθεί η ανάλογη παράταση παράδοσης της Διπλωματικής Εργασίας, χωρίς να επηρεαστούν οι ημερομηνίες των παρουσιάσεών σας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην εκπόνηση της διπλωματικής σας». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:44