search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:01
MENU CLOSE

Μαρτυρία σοκ για τη δολοφονία της Δώρας Ζεμπέρη: «Άκουσα κραυγές από το Β’ Νεκροταφείο»

28.10.2017 12:09
Μαρτυρία σοκ για τη δολοφονία της Δώρας Ζεμπέρη: «Άκουσα κραυγές από το Β’ Νεκροταφείο»  - Media

 

Νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση της άγριας δολοφονίας της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, φέρνουν στο φως μαρτυρίες δύο γυναικών. 

Πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη αφορά στο περιεχόμενο γυναικείας τσάντας που εντόπισε πεταμένη τηλεθεάτρια κοντά στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην ίδια περιοχή, μια μέρα μετά το φόνο. 

Η γυναίκα προτίθεται να καταθέσει στις Αρχές που όλο αυτό το διάστημα χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή την ευρύτερη περιοχή για να καταφέρουν να βρουν την τσάντα που κρατούσε η άτυχη 32χρονη.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, πρόκειται για μια ανοιχτόχρωμη μπεζ γυναικεία τσάντα με χερούλι που είχε μαζί της η εφοριακός και η οποία περιείχε όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, χρήματα και το  κινητό της τηλέφωνο.

Η γυναίκα που τη βρήκε δολοφονημένη

Εξίσου σοβαρή κρίνεται η μαρτυρία άλλης γυναίκας, που δεν είχε μιλήσει στις Αρχές, και άκουσε τις κραυγές της Δώρας Ζέμπερη. 

Η συγκεκριμένη γυναίκα βρέθηκε πρώτη στο σημείο που δολοφονήθηκε η άτυχη γυναίκα και η μαρτυρία της ανεμένεται να αξιοποιηθεί από τις Αρχές. 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:58