search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:59
MENU CLOSE

«Δεν πήγα για ποτό με τον Mr Big γιατί φορούσα τα μασελάκια της λεύκανσης»

28.10.2017 13:53
«Δεν πήγα για ποτό με τον Mr Big γιατί φορούσα τα μασελάκια της λεύκανσης» - Media

 

Τρέλανε τους συνεργάτες της η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια του «ΕΔΩ» αποκάλυψε πως έχασε την ευκαιρία να γνωρίσει τον Mr Big επειδή είχε ήδη βάλει τα μασελάκια λεύκανσης δοντιών όταν της τηλεφώνησε…

«Έχω μιλήσει στο τηλέφωνο με τον Mr Big. Ήμουν στη Νέα Υόρκη και είχαμε έναν κοινό γνωστό, ένα φίλο. Εγώ ήμουν στο ξενοδοχείο και με παίρνει τηλέφωνο ο φίλος μας αυτός και μου λέει «είμαστε από κάτω με έναν φίλο να πάμε να πιούμε ένα ποτό». Εγώ ήμουν με τις πιτζάμες. Του λέω δεν μπορώ τώρα να κατέβω κάτω, κωλύομαι. Μου λέει κάτσε να σου δώσω στο τηλέφωνο τον φίλο μου να σε πείσει και είναι ο Mr Big!

Εγώ όμως δεν μπορούσα να πάω. Γιατί όμως… Γιατί όση ώρα μου τα έλεγαν εμένα αυτά, εγώ ήμουν στο δωμάτιο με τα μασελάκια της λεύκανσης, τα οποία τα είχα βάλει και έπρεπε να μείνουν μισή ώρα στο στόμα και δεν ήθελα να τα βγάλω για τον Mr Big να σου πω την αλήθεια. Δεν πήγα για ποτό με τον Mr Big γιατί φορούσα μασελάκια λεύκανσης. Δεν ήταν το θέμα η εικόνα μου. Ήταν αυτό το ψυχαναγκαστικό, του ότι έπρεπε να κάνω κάτι», εξήγησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η αλήθεια είναι ότι δημιούργησε τόσες απορίες…

Αφορμή πάντως για αυτή την ιστορία στάθηκε η ατημέλητη εμφάνιση του Chris Noth, ο οποίος υποδυόταν τον Mr Big στην σειρά «Sex and the city».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:59