search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:59
MENU CLOSE

Κόκκαλης: Είμαστε απόγονοι ενός έθνους που στις κρίσιμες στιγμές της ιστορίας δε συμβιβάστηκε με το εφικτό

28.10.2017 14:09
Κόκκαλης: Είμαστε απόγονοι ενός έθνους που στις κρίσιμες στιγμές της ιστορίας δε συμβιβάστηκε με το εφικτό - Media

   

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Λάρισα, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης.

Ο κ. Κόκκαλης μετά το τέλος της παρέλασης δήλωσε πως «η σημερινή εθνική επέτειος μας υπενθυμίζει για μία ακόμη φορά πως είμαστε απόγονοι ενός σπουδαίου έθνους, που στις κρίσιμες στιγμές της ιστορίας δε συμβιβάστηκε με το εφικτό, αλλά αξίωσε αυτό που για τους άλλους φάνταζε ουτοπία».

«Εκείνο το «ΟΧΙ» που είπε ο Ελληνικός λαός στις σκοτεινές δυνάμεις του φασισμού και του ναζισμού, αποτελεί μία από τις ισχυρότερες παρακαταθήκες των προγόνων μας, σε όλους εμάς και στις γενιές που θα ακολουθήσουν» είπε ο υφυπουργός και συμπλήρωσε : «Τούτο διότι απέδειξαν πως μπροστά σε ένα ομόψυχο έθνος – όπως υπήρξε η χώρα μας την κρίσιμη περίοδο του Β’ παγκοσμίου πολέμου – τίποτε δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο μέχρι τη δικαίωσή του».

«Αυτό ακριβώς το μήνυμα, αποτελεί σήμερα την μέγιστη ηθική διδαχή για τη σύγχρονη Ελλάδα, τους πολίτες κι εμάς πολιτικούς. Γιατί μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσο λίγα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τόσο πολλά. Χρόνια πολλά σε όλους» είπε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:59