search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:09
MENU CLOSE

«Φως στο Τούνελ» – Κέρδισε ή έχασε τη μάχη της τηλεθέασης με αντίπαλο το «My Style Rocks»;

28.10.2017 14:53
«Προσευχόμουν να μην υπάρχει το ΦΩΣ γιατί έπαιρνε τους γονείς μου» - Τη Δευτέρα η κηδεία της Ειρήνης Νικολαϊδου - Media

 

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Παρασκευής.

H εκπομπή προβάλλεται ανελλιπώς για 22 συνεχή χρόνια και η παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία στην έναρξη της εκπομπής να ευχαριστήσει τους τηλεθεατές της. Αλλά και τους ανθρώπους του Alpha για την εμπιστοσύνη τους.

«Καλησπέρα. Αυτή τη νύχτα του Οκτώβρη θα ανάψουμε όλοι μαζί εδώ στο Τούνελ τα φώτα, για την 23η τηλεοπτική χρονιά. Από αυτή την μακρόχρονη πορεία στην έρευνα για την αναζήτηση της αλήθειας, αντλώ φίλοι μου τη γνώση και την εμπειρία και κρατώ τις ανθρώπινες αξίες που αναδεικνύονται εδώ στο Τούνελ μαζί με την αγάπη σας, που για μένα είναι κινητήρια δύναμη. Σας ευχαριστώ γι’ αυτήν και τις ευχές. Και θα είναι παράλειψη μου να μην πω και ένα ευχαριστώ σε όλους τους ιθύνοντες εδώ του Alpha. Με πρώτο τον πρόεδρο μας, Δημήτρη Κοντομηνά, για την αγάπη και τη εμπιστοσύνη που μου δείχνουν», ανέφερε στην εισαγωγή της η Αγγελική Νικολούλη.

Η πρώτη μάχη τηλεθέασης, που έδωσε στην πρεμιέρα της η εκπομπή, ήταν απέναντι στο «My Style Rocks» του Ant1, με το Gala της εκπομπής να έχει καλεσμένη την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Οι τηλεθεατές έδωσαν καθαρή πρωτιά στο δυναμικό κοινό στο «Φως στο Τούνελ». Στο γενικό σύνολο. όπως ήταν αναμενόμενο, η διαφορά ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

Δυναμικό Κοινό:

Φως στο Τούνελ: 17,3%
My Style Rocks: 16,6%

Γενικό σύνολο:
Φως στο Τούνελ: 22,5%
My Style Rocks: 14,6%

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10