search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:47
MENU CLOSE

Καταγγελία: Πήραν τη σημαία της παρέλασης από το 11χρονο Αμίρ από το Αφγανιστάν

28.10.2017 16:49
Καταγγελία: Πήραν τη σημαία της παρέλασης από το 11χρονο Αμίρ από το Αφγανιστάν - Media

 

Ένα περιστατικό το οποίο θα πρέπει να διερευνηθεί καταγγέλει ο δημοσιογράφος Γιάννης Ευσταθίου από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Η καταγγελία έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου και αφορά στο 11χρονο παιδί από το Αφγανιστάν, τον μικρό Αμίρ, ο οποίος θα κρατούσε τη σημαία στην παρέλαση.

Ο Γιάννης Ευσταθίου αναφέρει: «Τελικά το Αφγανόπουλο στο 6ο δημοτικό Δάφνης που πέταγε από τη χαρά του επειδή είχε κληρωθεί σημαιοφόρος για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, δεν κράτησε τη σημαία. Όπως μαθαίνω, με απόφαση του διευθυντή του σχολείου, η σημαία δόθηκε σε άλλο μαθητή και το 11χρονο Αφγανόπουλο κράτησε την πινακίδα με τον τίτλο του σχολείου. Ο διευθυντής επικαλέστηκε ότι το παιδάκι από το Αφγανιστάν αρνήθηκε να μπει σε εκκλησία με την σημαία. Το Αφγανόπουλο δηλώνει έκπληξη και υποστηρίζει πως ουδέποτε του είπαν κάτι τέτοιο και πως δεν είχε πρόβλημα να μπει σε χριστιανική εκκλησία.

Μαθαίνω επίσης πως ετοιμάζεται παρέμβαση από το υπουργείο Παιδείας που θα ζητήσει διευκρινίσεις για την όλη υπόθεση…»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:41